ISPOVEST IRENE (41): Zbog zavisnosti od s-ksa živim dvostruki život!

Podeli:

Imam muža i decu, ali tek sad sam ostvarila sve svoje s-ksualne fantazije, napisala nam je Irena iz Slavonije. Udata je za tamburaša i često je noći provodila sama kod kuće.

Ispovest Marine (32) iz Splita, koja je nakon bolnog prekida ljubavne veze pronašla svoju izgubljenu s-ksualnost na internet servisu za upoznavanje, izazvala je podeljene reakcije čitalaca. Mnogi su ju podržali, a neki su se čak javili tražeći neki Marinin kontakt ili barem ime Badoo profila. I da, tražili su fotke s krastavcem.

“What happens on the internet, stays on the internet”. Ili ipak ne. Irena (41) iz jednog manjeg mesta u Slavoniji priznala je da uspešno kombinuje virtualni i stvarni svet. Na Badoo sam upoznala nekoliko super tipova, ali i hrpu idiota, kaže. Ipak, vrlo brzo naučila sam da filtriram ekipu i za sebe zadržim samo najbolje, otkriva. Možda cela priča ne bi ni bila toliko neobična ni zanimljiva da Irena nije – udata. I majka dvoje dece.

Ovo je njena priča:

“Moj dvostruki život počeo je još pre nekoliko godina. Iskrica, Smokva i na kraju Badoo. Ne znam što me dovelo tamo. Valjda strah od pomisli da sam zaglavila u malom slavonskom mestu bez perspektive i uzbuđenja. U brak sam utrčala nakon prve ozbiljne veze, još pre 20-ak godina, potom odmah zatrudnela, a nakon toga još jednom…uloga majke i verne i brižne supruge mi je uvek odgovarala. Osećala sam se voljeno i ispunjeno. Svi su mi govorili da sam najlepša devojka u regiji, uvek sam privlačila muške poglede i uzdahe, čak i nakon što sam rodila dvoje dece. Lep je to osećaj, puni ego, ali nikad ništa više od toga.

Udata za tamburaša, često sam noći provodila sama kod kuće. Ko zna gde je on bio i šta je sve radio. Nakon nekog vremena više nisam ni razmišljala o tome. Počela sam da istražujem sebe. Povremeno bih se ulovila u nekom flertu, ali preopasna je to bila teritorija. Šta ako se sazna?! Malo mesto, muž, dvoje dece, rodbina…ne usuđujem se ni da pomislim. E, to je bila moja moralna strana. Ona druga strana počela je da se budi sve više, želja za uzbuđenjem i nečim novim u meni je budila strast. A strast je nešto za čim sam žudela godinama, nešto na što sam potpuno zaboravila. Ali sve se promenilo.

Shutter

Foto: Shutterstock

Moj život je već neko vreme kao iz holivudskih filmova. I uživam u tome. Trenutno imam dva profila na Badoo servisu, preko jednog se dopisujem (i viđam) s frajerima, a na drugom sam zaunteresovana samo za žene. Da, žene! Svoju s-ksualnost sam pojačala do krajnjih granica. I nisam ni sanjala šta ću sve proći i isprobati kako bih otkrila šta mi najviše paše. I znate šta mi paše!? Sve! Ispričaću vam nešto…

Preskočiću prve mesece dopisivanja s prezgodnim frajerima, preskočiću i tajno upoznavanje s nekima od njih, preskočiću i strah koji sam imala od prvog puta – pa ajde, neću pisati i o tih nekoliko prvih izleta (ili bolje uleta ;)) koji su bili dosta limitirani i ukočeni. Pisaću o trenutku kad sam shvatila da zapravo mogu da vodim dvostruki život da me niko ne može otkriti. Imala sam automobil i dosta vremena, deca su već prilično odrasla, a muža ionako nije bilo briga gde sam. Sigurna sam da je imao ljubavnice.

Vremenom sam naučila kako to ide i znala sam da ga čitam kao knjigu. Volela bih jednom da vidim njegovu facu kad bih mu ispričala nekoliko svojih sočnih detalja pa da vidi da sam ga ja verovatno prešišala za stoleće..

Uglavnom, u jednom trenutku sam se potpuno otvorila. Badoo mi je bio samo odskočna daska za moje avanture. Imala sam svoja pravila i nisam nikad rizikovala. Nakon godinu dana spojila sam dvojicu mojih ljubavnika i uživali smo u troje. Tražili su od mene DP, nisam imala pojma šta je to. Danas znam. Jedan od njih je potom u priču uveo još jednu ženu. Prijateljicu, ljubavnicu, više se ne sećam…Ta erupcija strasti, uzbuđenja i adrenalina je nešto o čemu sam do tada samo maštala. Nisam više imala ručnu kočnicu. Tad sam prvi put bila s drugom ženom, neobičan osećaj, ali oduvek sam imala maštarije o curama.

Tada sam otvorila Badoo profil na kojem pričam samo sa ženama. Razmenjujemo iskustva, maštarije, fotografije. Nekad se prebacimo na Skype…Često me one znaju pre dovesti do vrhunca od muškaraca, ali opet, muško je muško. 🙂 Kad za to dođe vreme, virtualni svet prebacimo u stvarni i igra se nastavlja. I uzbuđenje…

Kad mi treba muškarac dobijem ga, kad mi trebaju dvojica ili trojica, imam ih, a kad mi treba ženski dodir i poljubac, dobijem i to. Moj s-ksualni život je vulkan koji eruptira bez prestanka. A ja sam ispunjena. U svakom pogledu i na sve načine 😉

I gde su u toj priči moj muž i deca? Oni nisu deo ove priče. U skladnoj porodici živim u jednom drugom životu. Ne ovom. Ovo je moj tajni svet koji je samo moj. I u njemu sam ja na prvom mestu i u njemu sam samo ja bitna. I moje želje i potrebe. I uživam!”

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *