Ispovest koja će ženama otvoriti oči: “Evo šta sam više volela od s-ksa sa suprugom”

Podeli:

“Znam da zvuči grozno ali ponekad sam naprosto suviše sebična u tom smislu“, priznala je jedna čitateljka magazina “Cosmopolitan“.

Upoznali smo se kad mi je bilo 16 i venčali se dve godine kasnije – u ranim danima našeg braka, oboje smo bili premladi da bi uopšte šta to tačno čini dobar s-ks, ali i dovoljno neiskusni da bi ga sa nečim mogli uporediti. Bilo mi je previše teško da kažem mužu kako nikada sa njim nisam doživela orgazam, pa mi je logična bila opcija koja je uključivala masturbaciju u tajnosti.

Budući da su moji brojni pokušaji objašnjavanja i pokazivanja toga šta volim rezultirali povređenim klitorisom, a kod njega egom, odlučila sam da ću svoj užitak prepustiti sebi.

Iako o tome nismo nikad razgovarali, bila sam uverena da zna da me naš s-ksualni život ne ispunjava. Onda kad sam nakon s-ksa posegnula za vibratorom, nije se bunio. Umesto toga, nežno me je ljubio dok sam radila jednu stvar koja njemu jednostavno nije išla od ruke. Nije prošlo previše pre nego smo tu metodu počeli da koristimo rutinski.

No, došla je peta godina našeg braka, a s njom i naše dvoje dece. Veza je počela da se svodi na iscrpljenost i svađanje, a s-ksa nije bilo na vidiku.

Nekoliko meseci kasnije, naš se brak raspao i s decom sam se odselila u drugu državu.

Biti solerka za mene je bilo nešto potpuno novo. Upoznala sam posve novu sebe, uživala u neobaveznom s-ksu i upoznala vrste s-ksa o kojima dosad nisam ni sanjala, ali ono što me najviše iznenadilo bio je oralni s-ks. Nisam imala pojma koliko ga volim budući da ga moj muž nikad nije praktikovao. Iskustvo je bilo oslobađajuće. Gotovo da sam u potpunosti izgubila potrebu za masturbacijom nakon s-ksa i po prvi sam se puta osećala zadovoljno.

Nekoliko meseci kasnije, moj muž i ja, koji smo u mesecima solo života postali jako dobri prijatelji, odlučili smo da pokušamo ponovno. Naša je veza bila jača i čvršća nego ikad, ali stare navike teško umiru – s-ks se u potpunosti nije promenio.

Od straha da ne upropastim našu drugu priliku, odlučila sam da ćutim i orgazme prepustim samoj sebi – ponovno – na sledećih deset godina.

Da li sam u međuvremenu pokušala da ga poguram u pravom smeru? Naravno. Ipak, moju su pokušaji bili bezuspešni i samo očvrsnuli uverenje kako je ovo najbolje što ću dobiti.

Decenijama prekasno odlučla sam da našem problemu stanem na kraj. Bilo je teško, ali neizbežno. Priznala sam mu koliko zapravo mrzim naš s-ksualni život, spremna na ljutnju, odbijanje i raskid.

Na moje iznenađenje, suprug me je uhvatio za ruku, pogledao me u oči i rekao kako će se promeniti.

Da mi je neko pre dvadeset godina rekao da je jedan razgovor sve što je potrebno za poboljšanje našeg s-ksualnog života, učinila bih to odmah. Naše se vreme u spavaćoj sobi transformisalo. Masturbirala sam pred njim kako bih mu pokazala šta mi se sviđa, a on je učio neverovatno brzo. Zapravo, učio je toliko brzo da bi čovek pomislio da se mogu zauvek oprostiti sa svoja dva prsta.

No, s-ks zahteva puno posla. Tu je kupanje, depilacija, pripremanje, čekanje kad smo oboje raspoloženi i jako malo prostora za spontanost. Uz to, moram biti dovoljno opuštena da bih bila sposobna da uživam u tome, što zvuči mnogo lakše nego što zapravo jeste.

Ponekad jednostavno želim da doživim orgazam – bez trčanja u kupatilo, bez mirisnih sapuna. Drugim rečima, ponekad sam jednostavno previše sebična da bih s-ks s njim odabrala umesto s-ksa sa samom sobom.

Ipak, srećna sam što onda i kad želim s-ks, znam da se pripremam za nešto što me posle neće ostaviti gladnom za još.

cosmopolitan.hr

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *