ISPOVEST KUGUARKE: Izlazim samo sa 20-godišnjacima, i zato izgledam ovako dobro!

Podeli:

Lejla Gledhil (61) iz Hula verovatno većini ljudi ne izgleda starije od 40 godina, a ona smatra da su za njen mladoliki izgled zaslužni muškarci.

Naime, muškarci s kojima ova vremešna dama izlazi svi su redom najmanje 20 godina mlađi od nje. Otkako je pre više od dvadeset godina navršila 40 godina, Lejla se udala za 22-godišnjeg oficira u vojsci, nakon toga severila za 27-godišnjaka, a trenutno izlazi sa studentom.

Lejla tvrdi da se u svom životu zabavljala s preko 30 momaka, koje nalazi putem internet stranice ToyBoyWarehouse.com ili u noćnim provodima.

“Nikad mi nijedan muškarac stariji od 40 godina nije prišao. Momci su me održali mladom i dali mi polet za život. Smatram da svoj izgled mogu zahvaliti mlađim muškarcima i načinu na koji su me oni tretirali. Iz svog iskustva, mlađi muškarci odnose se prema starijim ženama s poštovanjem, smatraju ih privlačnijima od mlađih žena i istinski uživaju u njihovom društvu”, rekla je.

“Stariji muškarci često imaju “prtljagu” i veći trbuh. Zašto bih bila sa 60-godišnjakom kad mogu biti s mladim pastuvom”, kaže Lejla, dodavši da se često našla na meti ljubomornih devojaka.

“Jednom prilikom su komentarisale da ispod odeće sigurno imam staru i naboranu kožu, pa sam se skinula u kupaći kostim, fotografisala se i fotografije objavila na Facebooku”, kaže.

Prvi put se udala s 27 godina za dve godine mlađeg muškarca Markusa. Ali nakon 14 godina braka, Markus je Lejli rekao da je ostavlja zbog žene u ranim tridesetima koja je “mršavija, viša i lepša od nje”.

“Taj razvod je potpuno promenio moj život. Od tada stvarno ozbiljno razmišljam što zaslužujem u životu”, kaže Lejla.

Svega nekoliko sedmica kasnije, 41- godišnja Lejla upoznala je lepuštastog 21-godišnjeg vojnog časnika Dejvida.

“Tada sam shvatila da se ne moram zadovoljiti s nekim samo zbog toga što je iste dobi kao i ja. Postojali su mlađi muškarci kojima sam se sviđala”, kaže Lejla. Venčali su se i srećno živeli pet godina u Nemačkoj, gde je Dejvid bio stacioniran.

Međutim, Dejvidovim roditeljima nije se svidelo što je njihov sin toliko mlađi od Lejle pa su uspeli da unesu razdor među bračni par. Lejla i Dejvid su se razišli.

“David sad ima 40 godina, a ja još uvek izlazim s muškarcima mlađima od njega. Nije li to ironično?”, smeje se Lejla.

“Starije žene su nezavisne, samouverene, s-ksi i poseduju sve materijalne stvari koje možete poželeti”, smatra.

S 55 godina Lejla je počela da izlazi s 28-godišnjim Piterom. Dve godine kasnije Piter je Lejlu zaprosio. Još dve godine srećno su živeli vereni kad je Lejla na njegovom kompjuteru otkrile neke sumnjive e-mailove.

Ubrzo je saznala da se njen zaručnik dopisuje s drugim starijim ženama na internet stranici “ToyBoyWarehouse.com”. Odmah ga je napustila.

No njeno otkriće imalo je i jednu dobru stranu. Nakon što je ostavila Pitera odmah se prijavila na internet stranicu zbog koje je i ostala bez verenika.

“Na ToyBoyWarehouse.com su počeli da me kontaktiraju mlađi muškarci i pohvalno komentarisali moj izgled.

Sad je ta online stranica moj glavni izvor mladih muškaraca. Trenutno sam u vezi s nekoliko njih i sve sam ih tamo upoznala”, kaže Lejla.

Za kraj Lejla ima poruku za sve žene u godinama – razmislite o izlasku s mlađim muškarcem.

Izvor: Jutarnji.hr, Kurir

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *