ISPOVEST NEZASITE DEVOJKE: Spavam sa kim stignem, ali mi smeta kada me nazovu droljom !

Podeli:

Imam 20 godina i spavala sam sa pola komšiluka, bila sam i sa starijim i mladjim komsijama ali posebno mi se sviđa kada se s-ksam sa drugom mog tate.

Prvi put je došao nama kod je tata bio na poslu, pa popravio veš mašinu i ja sam se isprsila, a on je u šali rekao “Devojko imaš bujne grudi da nisu silikoni”, tada sam mu hladno rekla opipaj i uveri se. Tako smo i završili u mojoj sobi.

Spavam sa svakim s kim stignem, tesko mi je nekad kad me zovu kurvom jer sam ipak ’96 godište, i još neke moje prijateljice su nevine, ali jednostavno kad počnem da se ljubim sa nekim momkom, noge mi same idu nekako oko njega, volim kad muškarac krene da radi radnju, i teško me je zadovoljiti. Mogu po čitavu noć i nije dovoljno.

Jednom se desilo da sam iste večeri imala s-ks s dvojicom momaka, a potom otišla da se vidim s tadašnjim dečkom.

Sastajala bih se s muškarcima samo zbog s-ksa, nisu morali čak ni da me izvedu na večeru. Ionako pun stomak nije dobar za s-ks. Nisam čak vodila računa ni o zaštiti.

Svi mi se smeju kad kažem da sam zavisnik od s-ksa, ipak ne razumeju da je s-ks sasvim kontroliše moj život. Sve momke koje sam upoznala bili su isprva oduševljeni idejom da sam nezasitna u s-ksu, ali vrlo brzo to sve postane previše za njih.

Ne mogu da imam normalnu vezu, jer čim mi dečko nije dostupan za s-ks, a ja ga želim, potražiću s-ks na drugom mestu, od prvog muškarca kog sretnem i bude “za”. To je poput droge i tu nema pomoći.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *