ISPOVEST NIMFOMANKE: Spavala sam sa preko 1.000 muškaraca, ali nisam prostitutka!

Podeli:

Kada kažem nisam prostituka mislim – nikada nisam uzela novac za s-ks. Spavala sam sa brojnim muškarcima, nekima ni ime nisam znala a neke sam već i zaboravila

Svi smo opsesivni s-ksom: Kada, kako, koliko je trajao, jesi li doživela orgazam. … Živimo za tih 20 minuta zadovoljstva. Opsesivna sam i ja. Ali ne zato što me s-ks dovede do orgazma.

U početku nisam ni shvatala šta radim na taj način. Mislila sam: Koga briga ako menjam partnere?  Moj život, moja stvar. Imam 25 godina, pa kada ću ako neću sada da uživam u životu. Kako su godine prolazile shvatila sam da ja menjajući s-ksualne partnere pokušavam nešto da nadomestim. Nisam tada još uvek znala šta.

Vrlo sam zaljubljiva i za par dana poznastva muškarac uspeva da osvoji moje srce. Ustvari, ne da osvoji moje srce, nego da me poptuno obuzme. Postajem opsesivna, samo na njega mislim. Ujutru, uveče, popodne, to je film koji mi se vrti u glavi.

Dužu vezu nikako nisam uspevala da ostvarim, smetala im je ta moja opsesivnost. Ma koliko se trudila da je sakrijem i sputam izlazila je na površinu. A onda sam vremenom shvatila, da menjajući s-ksualne partnere, pokušavala sam da nadjem nekog ko će me voleti i prihvatiti.

Još uvek tražim nekoga ko će da mi ispuni dušu.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *