Ispovest nimfomanke: Svakodnevno sam imala po pet muškaraca , ukupno 370

Podeli:

Jedna žena je odlučila iskreno objaviti svetu da je jedina stvar koja ju je ikad zanimala bio samo s-ks

Seyl Kolade počinje svoju priču rečima da je oduvek bila vrlo usamljena i da je, otkad pamti, jedini lek za to bio – s-ks.

“U svakom trenutku života sam imala pet muškaraca koje sam mogla nazvati da dođu na s-ks. Ali i uz njih, tražila sam još. To što sam bila dobra u krevetu, zapravo je bila moja najjača osobina. Tada sam se osećala vrednom”, objašnjava Seyd.

Za nju je s-ks bio središte života oko kojeg se sve vrtilo.

Sa 17 je postala zavisna o toga da uz sebe ima muškarca s kojim može spavati.

S 19 je već spavala s 40 muškaraca, a njen opasan način života ju je vodio ravno u propast – bila je dva puta na abortusu, imala je nekoliko ozbiljnih infekcija i porodčne probleme.

U 30. godini je konačno potražila profesionalnu pomoć i krenula na sastanke zavisnika od s-ksa. Sve to joj je pomoglo u apstinenciji, te tako živi već šest godina i danas pomaže drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

“s-ksualnu zavisnost uglavnom povezuju s muškarcima, ali, naravno, postoji i mnogo žena koje se bore s ovim problemom. Skoro 13 godina sam živela u jednom vrlo mračnom, usamljenom svetu koji sam sama stvorila i iz kojeg nisam znala izaći. Nisam znala. Nisam želela. Kada sam se konačno usudila iskoračiti van, osetila sam ogromno olakšanje.”

Zavisnost od s-ksa je kao i svaka druga i jednako ljude tera da postanu samoživi, destruktivni i depresivni.

Nije bila spremna na majčinstvo s 14 godina

Seyl je izgubila nevinost kad je imala samo 13 godina i odmah je ostala trudna. Dete je rodila s 14, što je ostavilo velike posledice na nju. O detetu se brinula njena baka.

“Tad sam bila jako usmaljena i žudila sam za pažnjom. Polako sam postajala očajna”, priseća se Seyl, koja je sa 17 godina upoznala Paula, dečka s kojim je počela redovno spavati, a koji je postao svojevrsna zamena za njenu usamljenost.

Ali to nije dugo trajalo, pa se sve češće upuštala u potragu za onim koji bi zadovoljio njenu glad.

“Kad nisam imala intimne odnose, osećala sam strašan pad raspoloženja. Bila bih depresivna i frustrirana.”

Sa 17 je rodila drugo dete, sina Andrewa, a dečku je rekla da je dete njegovo, iako nije bila sigurna u to. Nakon rođenja drugog detata, Seyl je dala sve od sebe da mu ostane verna, ali to je značilo da je željela spavati i po nekoliko puta dnevno s Paulom.

Pa ipak, sva njegova pažnja nije bila dovoljna, i uskoro ga je ponovno počela varati i ostala je još jednom trudna.

Ovog puta, odlučila je doduše prekinuti trudnoću.

Do 22. rođendana, Seyl je prebolela hlamidiju dva puta. Unatoč bolestima i deci koja su je čekala kod kuće, ona se svake noći, bez izuzetka, upuštala u potragu za novim plenom.

Pet godina je prošlo kao u izmaglici.

“Ne sećam se najjasnije života između 25. i 30. godine. Moja zavisnost je uzela maha i sve se događalo u nekakvoj sumornoj izmaglici, koja kao da je gasila i to malo života u meni.”

U 26. godini je ponovno ostala trudna i još jednom otišla na abortus, nakon kojeg se napila i završila u krevetu s nepoznatim muškarcem.

“Ne znam na koji način sam uspevala zatržati posao savetnice. Bilo mi je vrlo nap-rno zadržavati kontrolu u kancelariji, a jednom sam čak dozvolila svojim strastima da zavladaju i spavala s kolegom”, govori Seyl i priseća se jedne situacije kad je zaboravila platiti kiriju, pa je morala decu poslati rođacima.

U 30. je potražila profesionalnu pomoć i prihvatila celibat, te tvrdi da je sada konačno povratila kontrolu nad svojim životom.

“Ponosna sam na sebe. Program koji sam vežbala me naučio da prepoznam znakove i sprečim samu sebe da se ponovno nađem u paklu. Ne planiram spavati s ikim u dogledno vreme, a ako slučajno sutra naiđem na nekoga ko će me ispunjavati i uz koga ću osetiti pravu ljubav, što da ne?! Sad sam se konačno oslobodila zavisnosti.”

No unatoč oporavku, Seyl se svakog dana budi s osjećajem krivnje i gorkim okusom kajanja zbog života kakvog je nekoć vodila.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *