Ispovest očajnog mladića (18): Imao sam s-ks sa tatinom devojkom!

Podeli:

“Tatina devojka mi se nabacivala, pa smo spavali zajedno”, reči su kojima čitatelj britanskog The Suna započinje opis svog životnog problema u pismu “dragoj Deidre”, popularnoj kolumnistkinji koja već 30-ak godina čitateljima deli savete kod ovakvih situacija.

“Tata bi mi poludeo kada bi saznao, ali jednostavno ne mogu da prestanem da mislim na nju. Imam 18 godina, tata ima 48, a njegova devojka ima samo 30… Spetljali su se kad sam imao 16. Oduvek mi je bila privlačna i pokušavao sam da flertujem sa njom, a i ona sa mnom. Odjednom bi se pojavila gola pa bi, uz izvinjenje da je nakon tuširanja zaboravila da se obuče, otrčala u njihovu spavaću sobu,” priča ovaj mladić.

“Našao sam devojku pre tri meseca, ima 17 godina i mislim da sam zaljubljen. Ali tatina devojka je neki dan sa mnom razgovarala tokom doručka i pitala me da li bih da mi pokaže kako se stavlja prezervativ. Zagrcnuo sam se i gotovo udavio…

Predložila je da odemo na sprat. Skinuo sam se i kazala mi je kako to da uradim. Dodir njenih ruku bio je sjajan i na kraju smo se s-ksali. Rekla mi je da sam velik i da bi htela da to ponovimo. I ja bih to hteo, ali se bojim da bi me devojka mogla ostaviti ako sazna. Mislio sam je pitati za s-ks u troje, možda bi nešto naučila jer nije baš iskusna, ali možda bi pomislila da sam kreten ili bi naprosto prekinula ako bi pomislila da sam čudak,” ispoveda se mladić.

614415_cans-931813-960-720_f

“A sazna li za ovo moj tata, prekinuće sa svojom devokom, a mene će omrznuti. Volim svoju devojku, ali ne mogu da prestanem da mislim na tatinu. Šta da radim?” pita na kraju mladić.

Deidre mu je odgovorila da je njegova požuda prirodna, pogotovo zato što mu se očeva devojka nabacivala, ali da je previše stvari na kocki.

“Tvoj odnos sa ocem nikada ne bi bio isti, čak i kada bi ti pokušao oprostiti. A nemoj ni samo tako odbacivati vezu sa svojom devojkom. Veza sa tatinom devojkom nikada ne bi funkcionisala. Reci joj da si odlučio da podvučeš crtu i da se ona mora fokusirati na vezu sa tvojim ocem, a da ti želiš da budeš sa svojom devojkom. Neka s-ksualna iskustva stekne sa tobom,” napisala je Deidre.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *