Ispovest p-rno zvezde: Ovako izgleda njen život!

Podeli:

Kajden Kros (26) u intervjuu za “Njujork Tajms” otkriva zbog čega se odlučila na snimanje p-rno filmova, kako je upoznala i kako se zaljubila u kolegu sa seta. Život žene iz p-rno industrije, iz njenog ugla, izgleda ovako.

Problemi u porodici ove žene počeli su kada je njena majka drugi put zatrudnela. Njen otac je u tom trenutku napustio porodicu, a majka je teško uspevala da se izbori sa finansijskim problemima.

Kada je Kajden bila na prvoj godini fakulteta, počela je da se bavi striptizom. Kako je izjavila, zarađivala je dosta novca. Novac je upravo i bio razlog što je pri kraju studiranja odustala. Shvatila je da joj “običan posao” neće doneti takve prihode.

Zbog posla je putovala u Evropu, Aziju, Australiju, striptiz je zamenila snimanjem p-rno filmova, a sa 23 godine je otvorila svoju internet p-rno stranicu. Osećala je veliku sigurnost što sama zarađuje svoj novac.

Veze sa muškarcima je izbegavala, a onda je na jednm setu srela Manuela, kolegu sa kojim je igrala u jednom ranijem p-rno filmu.

Maneul je bio veoma ljubazan prema njoj i ubrzo su se zaljubili jedno u drugo. s-ks nije presudio u tome, već jedan “nežniji” susret.

– Možda je čudno da se p-rno zvezde zaljube zbog poljupca, ali tako je bilo u našem slučaju- rekla je ona.

Iako zaljubljeni, nisu počeli vezu, jer se Maneul u tom trenutku zabavljao sa drugom devojkom. Kada je raskinuo  tu vezu, bio je direktan prem Kajden. Rekao joj je da želi ozbiljan odnos sa njom, ali je kao uslov postavio da Kajden napusti p-rno industriju.

– Moj najveći strah je bio da će se prošlost vratiti, i da ću kao i moja majka postati samohran roditelji, bez novca, bez diplome, da ću ostati sama sa decom- reka je Kajden.

Uprkos strahu Manuelu je na pitanje da li želi da se uda za njega, rekla da. Danas su vereni i imaju ćerku.

Manuel je kasnije dozvolio Kajden da povremeno snima p-rno filmove, sa njim ili sa drugim ženama. Novac je glavni razlog tome.

On sa druge strane snima filmove sa ženama. Kajden ponekad muči ljubomora.

– Pitam se : “Da li je s-ksepilnija od mene, pametnija, bolja u krevetu?”.  Ali nijedan žena ne može da bude sve, znam da nijedna neće postati njegova druga žena- poručila je Kajden.

Izvor: ŽENA BLIC

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *