ISPOVEST “SNAJKE” TEODORE: Abortirala sam blizance i pokušala da se ubijem!

Podeli:

Ona je dušu otvorila u rijalitiju “Snajke”, izjavivši da se najviše kaje što nije zadržala blizanačku trudnoću.

Udala sam se pre godinu dana. Muž mi je u zatvoru i razvodimo se. S njim sam ostala trudna, bili su blizanci. U trećem mesecu sam saznala da sam u drugom stanju. Imala sam samo nekoliko dana da odlučim šta ću sa bebama. Tada se u priču uključio moj otac i najviše zbog njega danas nemam decu. Greh je ubiti nekog i mene najviše treba da peče savest jer sam ja to uradila, ali, kad sam izašla iz operacione sale, on je izjavio: ‘Hvala bogu da smo završili sa ovim’ – pokajnički, sa suzama u očima, rekla je Teodora, koja navodi da je se otac kasnije odrekao jer se nije slagao s njenim načinom života.

Inače, ona je odrasla bez majke, za koju je, kako kaže, ništa ne veže.

Mama je napustila mene i brata kad smo bili baš mali. Ona je žena koja je napravila mnoge grehove, žena koja je bila u zatvoru. Bolelo me je kad su govorili da sam kao ona. U kući su mi svi ponavljali da više vole mog brata jer sam ličila na nju. Odrasla sam s babom, koju volim najviše na svetu – rekla je Teodora i otkrila da je zbog teškog života sebi prerezala vene.

Pokušala sam da se ubijem! Ne sećam se koliko sam tačno godina imala. Ovaj ožiljak na ruci je dokaz da sam to uradila. Spasao me je moj tadašnji dečko, koji više nije sa nama. Svašta sam preživela. U blokovima su me prebila dva Šiptara. Ni sama ne znam kako sam od tolikih batina na kraju uspela da ustanem. Uvek sam bila sama i sada ću biti – završila je Teodora.

Kurir

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *