ISPOVEST UDATE ŽENE: Varam svog muža, iako me on obožava!

Podeli:

Žena nezadovoljna s-ksualnim životom u braku rešila je da progovori. Mnogi je osuđuju zbog odluke da bude neverna, ali njoj je trebala promena.

U ispovesti objavljenoj na portalu Dejli Star, ova žena je priznala kako nikada nije doživela orgazam sa svojim suprugom i da joj fali strasti u životu. Ovo je njena priča:

On je sjajan, ali među nama nema varnica. Kada imamo s-ks ja mislim o tome šta ću da kupim u narednom šopingu ili koja će pesma ići u pozadini tokom moje sahrane. Ispušta najgore moguće zvuke i potom jedva izgovori: „Kako ti je bilo?”. Naravno, svaki put ga slažem da je bilo odlično.

Mislim da smo oboje svesni toga da me neće dovesti do orgazma, pa sve i da neprekidno vodimo ljubav do Božića. Posledica toga je moje neverstvo zato što je naša veza tako prokleto dosadna. Žudim za strašću. Treba mi izazov i malo grubosti. Sviđaju mi se momci koji predstavljaju totalnu suprotnost mom mužu, koji su prepredeni i neukrotivi.

Moj sadašnji ljubavnik je bio u zatvoru zbog krađe, a ostali su bili prevaranti, širokih ramena i trgovci automobilima. Svesna sam da oni nisu najbolji izbor, ali ne mogu protiv toga. Sa ljubavnikom imam neobuzdani s-ks i osećam se u potpunosti iscrpljena posle naših popodnevnih sesija u mom bračnom krevetu.

Moj muž se vraća kući kasno uveče i tada se uglavnom pravim da spavam. Griža savesti me proždire.

Nedavno smo bili na zabavi i čula sam ga kako je rekao prijatelju da me voli svim svojim srcem i da ne bi podneo ako bi nam se nešto desilo. Osećam se užasno jer ga varam i ne znam šta da radim”, napisala je ona u ispovesti.

I žene i muškarci su pohrlili da je napadnu zbog toga što radi suprugu.

 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *