ISPOVEST ZAVISNICE OD p-rnOGRAFIJE Moje s-ksualne navike bile su bolesne i sramotne!

Podeli:

Erika Garza (35) u svojoj je knjizi pod nazivom “Getting Off” progovorila je o svom odnosu s p-rnografijom, koji je započeo kada je imala 12 godina i trajao sve do ranih tridesetih.

Zavisnost je delom razbijena zbog ljubavi njenog sadašnjeg muža Vilova Nilsa s kojim ima dete, izveštava “Njujork post”.

– Ono što sam dobila od svoje zavisnosti bila je složena mešavina srama i s-ksualnog uzbuđenja – napisala je Garza u svojoj knjizi objašnjavajući kako je njena navika započela gledanjem blage p-rnografije kada bi njeni roditelji otišli na spavanje. Kako je odrastala, a internet postajao sve razvijeniji, prebacila se na nešto žešći sadržaj na računaru. Jedna od posebnih uspomena za nju bilo je vreme kad je procureo video snimak Pamele Anderson i Tomija Lija. Bilo joj je tada 15 godina.

Njeni momci i s-ksualni partneri smatrali su je “kul devojkom” zbog njenog otvorenog odnosa prema p-rnografiji. U periodu od 17 godina, kad je izgubila nevinost, Garza je imala s-ksualne odnose s muškarcima koji bi joj ostavili osećaj “slomljenosti, neodgovornosti, bezvrednosti i iskorišćenosti”. U jednoj anegdoti u knjizi priznaje kako je gledala p-rnić nakon s-ksa s partnerom i imala dvostruki orgazam, koji nije mogla postići s njime.

– Jednom sam gledala trominutni video snimak s-ksa mlade navijačice sa svojim očuhom u kuhinji dok se njena majka tuširala na spratu i tada sam pomislila kako mogu dopuštati da me neko poput Kleja (tadašnjeg dečka) iskorišćava za s-ks – napisala je Garza.

U istom segmentu opisuje svoju omiljenu scenu: “Moja omiljena scena iz p-rnića svih vremena uključuje dve znojave žene, 50 napaljenih muškaraca, skladište, kaiševi, fenom za kosu i taksi.

Sve to možete zamisliti na deset različitih načina i kladim se da još uvek ne možete pogoditi kako je to zapravo izgledalo.”

Tako je, kaže, započela njena fascinacija gledanjem grupnog s-ksa, a sve je kulminiralo videom u kojem 620 muškaraca ima s-ks s jednom jedinom ženom.

– Moje s-ksualne navike bile su bolesne i sramotne. Moje su misli bile bolesne i sramotne. Ja sam bila bolesna i sramotna. Ali ništa me nije moglo zaustaviti u nameri da dobijem svoju dozu žestoke p-rnografije.

Garza priznaje kako je bila verena za muškarca koji ju je nagovarao da se prijavi u anonimnu grupu zavisnika o s-ksu, ali ona je njegov predlog odbila i radije počela da spava s više muškaraca.

U jednom delu opisuje kako se borila sama sa sobom pokušavajući pronaći uzrok svoje zavisnosti.

– Živela sam normalni život, imala sam roditelje koji su me voleli najviše na svetu i nisam imala nikakve s-ksualne traume iz detinjstva – rekla je.

Napokon je odlučila preseliti se u Indoneziju i zauvek odviknuti od te odvratne navike. Tamo je upoznala svog sadašnjeg supruga (39), koji ju je ispitivao zašto je zavisna o p-rnografiji. Počela je da ide na terapiju i praktikuje jogu kako bi preusmerila misli. Sada, kaže, gleda p-rniće u razumnoj meri, prenosi net.hr.

– Kao mladi roditelji koji pokušavaju funkciionisati s malo sna i balansirati između menjanja pelena i hranjenja, ponekad koristimo p-rnografiju kao katalizator za lakši prelazak u s-ksi vreme koje imamo za nas dvoje. Ponekad se nakon toga osetim krivom. Ali opet, ima i onih dana kad nam je dete dobro naspavano i mi zajedno s njime te ne treba da razmišljamo o tome šta radimo pogrešno. Mislim da nas očekuje blistava budućnost – zaključuje Garza.

Autor: alo.rs /Foto: Profimedia.rs

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *