ISPOVEST:Mislila sam završiće za koji minut, a onda sam umrla od srama!

Podeli:

Devojka je ispričala svoje iskustvo najgoreg s-ksa.

“Kad sam imala 21 godinu, nekoliko meseci zabavljala sam se sa starijim tipom (imao je 30). Jedne večeri prespavala sam kod njega i sledeće jutro probudila sam se i hitno mi se išlo u WC. Ali, kako sam bila ušuškana i bilo mi je prijatno, nisam otišla do WC-a.

Odmah je inicirao s-ks i nisam ga zaustavljala – sa samo 21-om godinom bilo mi je nemoguće ponižavajuće da muškarcu od 30 godina kažem da se mora smiriti da bih ja otišla prvo do WC-a da izvršim mali nuždu. Plus, s-ks s njim uvek je bio isti – u misionarskoj pozi i brzo gotov, pa sam mislila da će ejakulirati za nekoliko minuta, pa ću posle otići da uriniram.

Išlo je dobro, minut ili dva- stiskala sam se i nadala se da će brzo završiti. A onda, niotkud, počela sam da uriniram svuda oko sebe. Ne znam kako se to dogodilo. Nije bilo nikakvog fizičkog upozorenja, postojao je samo momenat u kojem nisam urinirala u krevetu, i moment u kojem jesam.

U potpunoj panici pokušala sam da legnem na mrlju koja je postajala sve veća, ali onda smo oboje skočili jer – urinirala sam se po nama.

Nekoliko trenutaka smo ćutali, stojeći iznad kreveta. Pitala sam se da li je moguće da sam ejakulirala. Nikad mi se to nije dogodilo, ali čula sam da je “ženska ejakulacija” slična uriniranju i htela sam da verujem da mi se to dogodilo. Ipak, tada sam shvatila da više nemam ogroman pritisak u stomaku s kojim sam se probudila tog jutra.

Na kraju, on je probio led i postavio mi pitanje. Nisam htela da ga slažem ali sam mu rekla da sam ejakulirala. Ali nekako, taj 30-godišnji muškarac nije čuo za žensku ejakulaciju. Probala sam da mu objasnim to, ali čini mi se da mi nije poverovao. Na kraju sam odustala, verovatno jer sam izgledala kao da ću se rasplakati, što mi je bila dobra prilika da odem u kupatilo i isperem sa sebe mokraću.

Dok sam išla prema kupatilu, uhvatila sam ga kako skeptično posmatra mrlju poput nekog Šerlok Holmsa. A tad je umočio dva prsta u mrlju pa ih je prislonio na nos i pomirisao. Bila bih sretnija mrtva.

Srećom, nikad više o tome nismo pričali, ali smo se nakon toga viđali još samo dve nedelje.”

Autor: alo.rs /Foto: Shutterstock

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *