ISTINITA PRIČA: Na njoj se izređalo 14 muškaraca dok je muž bio u drugoj sobi!

Podeli:

Britanka Mari Kalver spavala je s više od 3000 muškaraca. Ona, kao i njen suprug Beri, doživljavaju s-ks kao radnju odvojenu od ljubavi. Zbog svoje strasti prema s-ksu i više partnera, par je pre 17 godina otvorio svingerski klub koji do danas uspešno posluje.

Mari i njen muž, Beri, otvorili su svingerski klub 1997. godine u Šefildu jer ‘više nisu hteli da rade nešto što ih ne ispunjuje’. Kako su oboje strastveno zaljubljeni u s-ks i svingovanje, odluka je pala sama od sebe.

Par se oženio kada je Mari imala samo 19 godina, a sve do 28. godine, Beri je bio jedini muškarac s kojim je spavala. No, tada je suprug kući doneo časopis za svingere te joj predložio da probaju da nađu neki par. Iako joj se ideja nije odmah svidela, zaključili su da vredi probati.

Prva promena partnera s drugim parom prošla je ‘zabavno i srećno’, priča Mari. Od tada, svaki slobodan trenutak koristili su za svingovanje.

“Iznenada, sve je postalo uzbudljivo. Bila bih na poslu i setila bih se šta planiram za to veče i prošli bi me trnci”, rekla je 63-godišnja žena.

To veče kada je imala najviše partnera, njih 14, počela je računati s koliko je muškaraca u životu spavala.

“Iskreno, ne znam. Procenjujem da spavam s oko 100 muškaraca godišnje i tako već tri decenije”, kazala je i ispričala o toj ‘plodnoj’ večeri.

“Spavala sam s 14 muškaraca na svingerskom partiju u Mančesteru. Sećam se da sam, za vreme puta, bila gotovo nekontrolisano napaljena. Sledeći dan me sve bolelo, ali na onaj lep način, kao nakon vežbanja u teretani”, rekla je Mari i objasnila da se uvek oseća sigurnom jer je njen muž uvek u sobi s njom ili u susednoj sobi.

U poslednjih godinu dana, imala je samo tri partnera i to zbog povrede kolena.

“Sada hodam sa štapom i smirila sam se. Ali samo malo. Još uvek imam visok libido, ali sada sam opuštenija. Nisam neko ko bi se oblačio kao žena upola mlađa da bi privukla pažnju. Ali ako me muškarci još uvek smatraju privlačnom…zašto ne?”, zaključila je Mari. 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *