Kako sam postala s-ks ROBINJA jednom dečku

Podeli:

Sela sam za kompjuter i napravila profil na sajtu za upoznavanje naivno misleći da zapravo želim dečka. Nikada, naime, nisam imala sreće u ljubavi.

Nije da nisam bila zainteresovana za to – oduvek sam obožavala muškarce. Prijali su mi izlasci, prilagođavanje drugoj osobi i energiji, i sve što uz to ide.

Međutim, iz meni nepoznatog razloga, nijedna moja veza nije potrajala. Moram doduše da priznam da umem da odem iz grada na par dana bez da im to javim, ili da danima ne odgovaram na njihove poruke i pozive. Jednostavno ne podnosim da budem usidrena negde, ili za nekog.

Kada sam upoznala Paula na sajtu gde sam napravila profil, očekivala sam da će naša veza imati isti ishod kao i sve prethodne. Upoznali smo se u jednom kafiću i odmah shvatili da imamo ista interesovanja i da se dopadamo jedno drugome.

Devojkama i inače nisu potrebni trikovi da bi odvukle momka kući posle sastanka, ali ja svejedno imam jedan sjajan – živim kraj reke, i romantična šetnja kraj nje je savršen kraj sastanka, a svaki muškarac će insistirati da me otprati kući da bi bio siguran da sam bezbedna.

Ušli smo u moj stan, i dok sam nam pripremala piće razmišljala sam o tome da li želim da spavam sa njim te večeri. Jako me je privlačio, a nisam imala nikakav razlog da to ne uradim. Međutim, razmišljala sam, možda je jedan od onih muškaraca koji vole da stvari teku polako.

Uskoro se ispostavilo da silno grešim.

Krenula sam u sobu i dodala mu piće. Pogledao me je direktno u oči i rekao “Uživaću u njemu dok mi ti budeš pušila”.

“Molim?!” – pitala sam iznenađena, ubeđena da nisam dobro čula.

“Ovo u čaši izgleda sjajno, a biće još bolje kad mi budeš pušila” ponovio je.

Napravio je pauzu i zagledao se u moje namršteno lice, a zatim mi podigao glavu uhvativši me za bradu.

“Devojka kao ti može da veoma usreći muškarca. Znam da to želiš” rekao je samouvereno.

Nisam mogla da poreknem da je u tom trenutku imao neku vrstu vlasti na meni. Dok me je šakom držao za bradu, osetila sam poznati tornado u stomaku, prvi znak uzbuđenja.

Uostalom, šta sam imala da izgubim?

Spustila sam piće i kleknula kraj njega, otkopčavši mu prethodno pantalone. Penis mu je bio veći od prosečnog i odmah sam ga oblizala, dok me je on posmatrao ispijajući svoje piće.

Negde duboko u sebi, htela sam da ga impresioniram. Upotrebila sam sve svoje veštine, uključujući i duboko grlo. Masirala sam mu jezikom svaki deo penisa, a nisam zaboravila ni na mošnice. Pogledala sam mu lice, u nadi da će biti u ekstazi. Međutim, bio je ledenog izraza.

Očajna, uhvatila sam ga za šake i stavila ih sebi na teme, kako bi on preuzeo tempo. To nikada ranije nisam radila. Sada sam bila na autopilotu.

Držao me je za kosu – čvrsto ali nežno i povlačio me u ritmu koji mu odgovara. U početku sam imala nagon za povraćanjem, ali kada je sasvim skliznuo u moja usta i vrisnuo u ekstazi, uživala sam kao nikada do tada. Možda i klečim ispod njega, ali trenutno je on u mojoj milosti. Nedugo potom, usta su mi bila puna sperme. Oblizala sam se, zadovoljnija nego ikada ranije.

“Rekao sam ti da će ti se dopasti” rekao mi je.

Legao je na moj krevet, a ja sam se instinktivno sklupčala kraj njega. Bila sam srećna.

“Šta želiš od našeg odnosa?” pitala sam ga.

“Želim da dolazim ovde dva do tri puta nedaljno i da ti ga zabijam u grlo”.

Grlo mi se steglo. Ja to nisam želela.

“Šta ako ja želim više od toga?” pitala sam ga.

“Ali ti ne želiš ništa više. Samo misliš da bi trebalo da to želiš. Jesi li videla kako si uživala u ulozi robinje?” uzvratio mi je.

Brzim pokretom mi je raširio kolena. Dok još nisam ni bila svesna šta se dešava, prsti su mu bili u meni. Izvila sam se i zajecala u ekstazi. Pogledala sam u njega i videla da opet ima erekciju.

“Posle s-ksa ću prespavati kod tebe. Videćeš, ovo je bolje od zabavljanja. U potpunosti ćemo se predati jedno drugom”.

Klimnula sam glavom. Uostalom, nije kao da sam imala pametnija posla večeras.

Ščepao me je za vilicu i na silu mi u usta usuo malo viskija koji je zatim usisao. Prevukao je ledenu čašu po mojim ključnim kostima, a ja sam zadrhtala od uzbuđenja. Uzeo je jednu kocku leda, stavio je u usta i počeo da mi ljubi bradavice.

Osetila sam da penisom kruži oko moje vagine, izbegavajući da uđe. Iščekivanje mi je postalo nesnosno.

“Tako si dobra” mrmljao je uživajući. Nisam više mogla da izdržim i izdigla sam kukove kako bi skliznuo u mene. Taj momenat, kada prvi put uđe, je najbolji od svega, i jedini razlog zašto pravimo gluposti zbog malo s-ksa.

O njegovoj ponudi ću razmisliti sutra. Večeras mi ne treba njegov odgovor, već nešto drugo.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *