KONOBARICA SA VRAČARA: Pa, MORAM DA DAM GAZDI, da me ne otpusti!

Podeli:

Mirjana B. iz Bele Palanke stigla je u Beograd da studira jezike, a trenutno radi kao konobarica u jednom uglednom kafiću na Vračaru.

Mlada lepotica mogla je da bira, da živi od nekih dvestotinak evra koliko njeni mogu da joj pošalju, ili da nađe posao.

Odabrala je ovo drugo. I kaže da se nije pokajala, mada ima i jednu nesvakidašnju “radnu obavezu”.

– U svakom lokalu u kojem sam do sad radila gazde su prosto nasrtale na mene i posao mij je zavisio od toga da li hoću da spavam sa njima – priča iskreno Mirjana.

Ona kaže da je dugo odbijala takve ponude, ali zbog toga  nije moga da zadrži posao.

Kad sam došla na razgovor za ovaj posao, gazda mi je jasno stavio do znanja šta sve se od mene očekuje. Prvo sam bila šokirana, a onda shvatila da je tako možda i bolje. Znam na čemu sam. Dao mi je dva dana da razmislim i posle toga sam došla i pristala na uslove. Zašto da ne?

Mada njene prijateljice koje znaju čitavu priču baš i ne podržavaju takvu odluku, ona kaže da nema ni trunku griže savesti.

– Gazda je zgodan, mlad, ne maltretira me, nije čak ni nešto zahtevan… Jednom nedeljno odemo kod njega u stan, nije loš u s-ksu, a ponekad mi kupi i neki poklon. Plata mi je dobra i redovna, bude i nekog bakšiša, pa ne živim loše. Bolji posao za sada nemam. Kad završim faks, videćemo… – kaže Mirjana i za kraj dodaje:

– Samo da mi otac ne sazna. Ubio bi me!

Informer

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *