LEGLA JE, RAŠIRILA NOGE, A JA SAM KRENUO DA JE LIŽEM

Podeli:

Počeli smo da se ljubimo u hodniku. Još ni sandale nije skinula. Imala je neke s-xy sandalice sa visokom štiklom i tankim kaiševima oko nogu.

Rekao sam joj “Nemoj da skidaš sandale, hoću da te u njima”. Zavukao sam joj ruke ispod haljine i počeo da je hvatam za dupe. Samo je uzdisala. Imala je neke čipkaste tange koje su bile super pod prstima. Okrenuo sam je i rekao joj da se rukama nasloni na zid i najzad uzeo njene sise u ruke. Nisu bile male i bile su fantastične. Vidim da se napalila, sise su joj se naježile i bradavice su joj bile čvrste. Hvatao sam je tako od pozadi a ona je samo uzdisala.

Raskopčao sam joj haljinu i skinuo je sa nje. Ostala je u štiklicama, tangama i brusu, koji sam odmah skinuo. Tako u gaćicama i štiklama sam je uzeo za ruku i poveo ka spavaćoj sobi. Ušli smo u polumrak, samo je lampa bila upaljena. Rekao sam joj “Hajde dok se ja skinem stavi prst u pičkicu i daj mi da ga oližem”. Bila je zbunjena, kao da je to nikad niko nije pitao. Dok sam se lagano skidao, polako je uvukla ruku u gaćice.

Rekao sam joj “Skini gaćice do kolena i uradi šta sam ti rekao”. Lagano ih je spustila, malo raširila noge i ugurala jedan prst. “Gurni dva”. Ugurala je još jedan, a onda ih izvukla i pružila ka meni. Prvo sam ih pomirisao, a onda ih slasno olizao, bili su vreli i vlažni. Ja sam već bio go i ona je uhvatila moj ku**c u ruku i počela ga ga lagano mazi.

Kleknuo sam ispred nje, skinuo joj gaćice i olizao pičkicu. Samo se stresla. Rekao sam joj “Lezi na krevet kako želiš, a ja ću da ti ližem pičku. Jel voliš to?”. “Mhmm”, samo je prostenjala. Legla je, raširila noge, a ja sam krenuo da ližem. Gurnuo sam joj prvo jezik duboko, da još jednom oližem tu slatku vlažnu pičkicu i pokupim sve sokove iz nje. Lepo sam je olizao, a onda prešao na klitoris. Mislim da je uživala dok sam je lizao, a ja sigurno jesam. Posle par minuta je uz stenjanje svršila.

“Jel ti se svidelo” pitao sam je.
“Bolji si nego što sam očekivala” rekla je mazno.
“Sad ću da te jebem, to sam odavno zamišljao. Nisi ni svesna koliko dugo si bila moj vlažni san.”. Okrenuo sam je, stavio na sve četiri i počeo da je jebem lagano od pozadi. Svidelo mi se to, ali mi se činilo da ću brzo da svršim. Rekao sam joj “Okreni se na leđa.”. Okrenula se, a ja sam stavio njene noge na ramena. Palile su me njene štiklice koje su bile tu pored mene. Jebao sam je polako, a ona se nalaktila i gledala dole.
“Voliš da gledaš kako te jebem?”
“Uhh, daaa, sviđa mi se”
To me je još više palilo, zabio sam ga još nekoliko puta, a onda ga izvadio i svršio svuda po njoj. Svršio sam čini mi se litar sperme i svu je umazao. Legao sam pored nje i rekao “Ovo mi je bio san odavno, baš sam te želeo, voleo bih da nekad ponovimo.”
“Hoćemo sigurno, i meni se svidelo” rekla je.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *