Marija ima 24, ljubavnik 53, a njen dečko 26 godine

Podeli:

Marija (23) priznala je javnosti da pored dečka (26) ima ljubavnika od 53 godine, ali detalji njihove veze šokirali su svet.

Naime, njen dečko je divan prema njoj i tri godine su u vezi, ali ga vara sa, ni manje ni više, nego sa njegovim ocem!

“Tu nema nikakvih osećanja, ali s-ks je fenomenalan. Ipak, prošle godine sam dva puta raskidala sa svojim dečkom jer mi se nekada činilo da me uzima zdravo za gotovo i da više vremena provodi sa svojim društvom nego sa mnom. Ipak, u poslednje vreme se mnogo više trudi”, otkrila je Marija.

Ona je otkrila i kako su krenule nevolje, tačnije, kako je počela da se viđa sa njegovim ocem.

“Nevolja je počela kada smo pre oko šest meseci poslednji put raskinuli i njegov tata je svratio do mene kako vidi kako sam. Pozvala sam ga unutra, razgovarali smo. Usred razgovora me je nešto uznemirilo, on me je zagrlio da me uteši i… počeli smo da se ljubimo.

Od poljupca smo brzo došli do s-ksa, a to je bilo neverovatno iskustvo. Posle toga se izvinio, ali ubrzo smo počeli da se dopisujemo i da se dogovaramo za viđanje, s-ks. Nalazimo se redovno jednom nedeljnio, kada smo slobodni. To uvek bude u autu, u lokalnoj šumi. Naša veza je potpuno fizička, neverovatno me privlači i zato sve još uvek i traje.

Mrzim sebe zbog toga što radim, želela bih da prestanem. Ni moj dečko to ne zaslužuje, to je izdaja. Ako ne prestanem da se viđam sa njegovim tatom, ne znam kako ću ga pogledati u oči. Ne spavam, toliko sam pod stresom da mi je fizički jako loše”, rekla je uznemirena Marija.

Šta biste joj vi posavetovali?

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *