MARININA ISPOVEST 18+: Najbolji s-ks u životu pronašla sam – na internetu!

Podeli:

Nakon ljubavnog brodoloma Marina (32) utehu je tražila na online stranicama za upoznavanje. Skrivala se iza nadimka i u anonimnosti istraživala svoje maštarije.

Iza Marine (32) je ostao bolan raskid dugogodišnje veze. Preispitivala se gde je pogrešila, zašto svom bivšem dečku nije bila dovoljno dobra. Dobro su se slagali, iako,s-ksualni život im je u poslednjih godinu, dve, postao rutina. Neven je znao da joj prigovori, tražio je uzbuđenje, strast, ali nije tome pridavala neku važnost, pa nije to najvažnija stvar na svetu. Šokirala se kad joj je jednom predložio s-ks u troje. Nije s njim danima razgovarala.

Ali ajde, on je muškarac, svakakve mu stvari padaju na pamet. Sve dok ga jednom nije ulovila sa starijom komšinicom. Srce joj se slomilo na pola, a veza u komadiće. Odustala je od ljubavi, a nekoliko meseci kasnije otkrila je neki novi svet – na internetu.

Na nagovor prijateljica otvorila je Badoo profil na najvećoj svetskoj stranici za upoznavanje koja je jako popularna i u Hrvatskoj. Svoje iskustvo odlučila je da ispriča anonimno jer nije sigurna kako bi okolina reagovala na njen internet eksperiment…

Ovo je njena ispovest:

Prijateljice su često znale da pričaju o frajerima koje upoznaju na internetu, neke od njih na taj način vode prilično aktivan s-ksualni život. Nisam se previše mešala, raskid s Nevenom mi je ubio bilo kakvu želju za ljubavi i s-ksom. Iako je otad prošlo 268 dana i 14 sati. Doduše, s vremena na vreme probudio se libido, ali za kratkotrajne izlete u svet uzbuđenja nije mi trebao muškarac…

Jedne večeri, nakon što sam sama rešila flašu crnog vina, odlučila sam da se prijavim na taj Badoo. Nemam pojma što sam mislila u tom pijanom trenutku, valjda da će se među tih  311 miliona članova na svetu naći neki dobar muškarac za mene.Otvorila sam profil, stavila nekoliko svojih fotki s leđa, na kojima se vidi samo moja duga plava kosa i napisala “Nisam imala s-ks 268 dana”.

Trezna nikad ne bih stavila takvu glupost. Otišla sam u kuhinju po novu flašu, onako pripitoj mi je trebalo 15 minuta da je otvorim pa sam potpuno zaboravila na kompjuter. Prošlo je podosta vremena kad mi se upalila lampica i vratila sam se na Badoo. A tamo: 47 poruka!

Neću sada ići u detalje, ali bilo je tu svega, od poruka: “dođi mala da ti ga ja metnem” do slika “alatki” raznih dimenzija uz poruke “ovo će ti pomoći”. U meni najpre šok i neverica, a zatim sam prasnula u smeh. Pa zašto ne? Idem malo da se poigram.

Odmah sam eliminisala vulgarne primitivce, sramežljive momke i ostala na nekoliko sasvim pristojnih kandidata. Jedan od njih mi je poslao svoj akt, hm, nije bio za baciti. Svima sam im poslala identične poruke: “I kako bi mi ti pomogao da se rešim apstinencije?”.

Iz minute u minutu su stizali odgovori, neki su bili zaista maštoviti, neki uzbudljivi i napeti, a neki čak praćeni i fotkama. Ono što se u mojoj glavi odvijalo nisam nikada do sad doživela. Vino je pomoglo, ali u trenu sam preskočila sve zidove i ograde koje sam dotad gradila. Do jutra sam se spustila na dva kandidata koji su me rečima obradili kao niko pre.

Da mi nije sunce provalilo u stan, ne bih ni pomislila da je jutro. Kao da mi je neko opalio šamar. Osvestila sam se, osvrnula oko sebe: stotine razmenjenih poruka, hrpa fotografija, aktivirana kamera na telefonu, dve prazne flaše i krastavac. Krastavac?! Pobogu, što mi se to dogodilo…

Iako sam mislila da ću taj dan proživeti kao hodajući mrtvac, začudo, bio mi je to najlepši dan od raskida s Nevenom. Osećala sam se tako živom. Nisam se iste večeri vratila na Badoo. Trebalo mi je nekoliko dana. Nakon toga sam izbrisala taj profil i otvorila novi. Ispred mene je bio jedan ceo novi svet. Onlajn. Zasad. Uskoro očekujem i oflajn akciju…”

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *