Moja ribica je večito gladna. Posle 100 Srba poželela sam crnca

Podeli:

Možete da me osuđujete, da me vređate, da mi pretite. Baš me briga.

Roditelji su mi imućni i imam dovoljno novca da ne moram da radim. Sad, mogu ja da idem u biblioteku, ali ne zanima me to. Ja volim s-ks. I to mnogo. A Beograd je, bogu hvala, veliki grad. Nemam neke visoke kriterijume – treba mi mlad, zdrav i da ima tvrd penis koji dugo stoji uspravno. Oženjeni su takođe poželjni, a verujte mi, nisu uopšte gadljivi kad je u pitanju s-ks na eks.

U principu, brzo se zasitim.

Zadržim se malo duže sa nekim tipom koji baš ume da me zadovolji, ali moja ribica je večito gladna i željna novog “mesa”. Pod malo duže, mislim mesec dana, maksimum.

Šta mogu da izdvojim kao nešto što sam upamtila od tih silnih susreta? Bio je jedan koji je uspevao da me umori, posle četiri sata s-ksa, ali kad sam ga potrošila i kad je počeo da me smara sa “ozbiljnom vezom” šutnula sam ga, nisam ni trepnula. I onaj što me je podučio čarima analnog s-ksa. Preporučujem curama da probaju, samo pazite: za to vam treba iskusan tip, koji zna da pripremi drugu rupicu. A onda sledi ekstaza!

Ne znam da li ste (mislim na iskusnije jebulje) primetile kako se s-ks brzo zaboravlja.

Čak i oni najbolji. Pa ti uvek treba još i još i još. Posle nekih stotinjak Srba (bilo je i ostalih Balkanaca, meni su iskreno svi isti), odlučila sam da probam i jednog crnca. Ma, čisto iz dosade. Ali dosada ili ne, ispostavilo se da nisam pogrešila. Ma, ni u ludilu.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *