Muž mi je gej, a ja imam dečka! Presrećni smo!

Podeli:

Za razliku od mnogih prijateljica, ja nisam nesrećna žena.

Ono što mi se dogodilo prihvatila sam kao stvaran život, kao činjenicu koju ne mogu promeniti.

Mnoge moje prijateljice žive u alibi brakovima i vezama, trude se da sačuvaju iluziju o lepom zajedničkom životu. Muževi ih varaju i često čine nasilje nad njima, podjednako fizičko i psihičko, ali one čuvaju svoj na lažima izgrađeni ružičasti svet.

Za razliku od mnogih prijateljica, ja nisam nesrećna žena. Ono što mi se dogodilo prihvatila sam kao stvaran život, kao činjenicu koju ne mogu promeniti. Mnoge moje prijateljice žive u alibi brakovima i vezama, trude se da sačuvaju iluziju o lepom zajedničkom životu.

Muževi ih varaju i često čine nasilje nad njima, podjednako fizičko i psihičko, ali one čuvaju svoj na lažima izgrađeni ružičasti svet.

Pre tri godine sam otkrila da mi je suprug gej. Naslućivala sam i ranije, ali onda je jedne noći sve postalo jasno. Sam mi je priznao. Zabavljali smo se pet meseci pre nego što smo se venčali.

Oboje smo izašli iz dugih veza i više pod pritiskom okoline, pre svega porodica, otpočeli zajednički život. Nije to bila velika ljubav, znala sam to još na startu. Uprkos tome, imali smo skladnu vezu, a zatim i brak u kojem smo dobili ćerku.

Te noći mi je priznao da je nekoliko godina u vezi s njegovim drugom Milanom, koji je, gle čuda, isto bio oženjen.

Objasnio mi je kako se vole, da je to ljubav još iz studentskih dana. Kako je veoma smiren, pošten i pametan, predložio mi je da odlučim šta će biti s nama.

Prepuštajući meni odluku, učinio je najmudriju stvar. Nedeljama sam vagala između sujete i emocija s jedne i razuma s druge strane. Rekla sam mu da bih zbog ćerke volela da ostanemo u zajednici, ali da ima slobodu da se viđam s drugim. Pristao je. Rešili smo da budemo diskretni i da dajemo jedno drugom ono u čemu smo najbolji.

Kako nam je s-ks pre toga bio loš i redak, počela sam da izlazim s drugim muškarcima. U početku sam bila očajna. Nailazila sam na svakakve budale. Tek posle godinu dana upoznala sam nekog zanimljivog i normalnog.

On je oženjen. Prihvatila sam da Milan dolazi kod nas kući. Nijednim gestom ne pokazuju on i moj suprug da su u nekom odnosu. U poslednjih nekoliko meseci i moj dečko je upoznao mog muža. Deluje mi suludo kad ovo izgovorim. Funkcionišemo odlično.

Naš odnos je dokaz da među civilizovanim ljudima ne mora da bude dranja, lomljave, teških reči. Podredili smo se zajedničkom cilju – našoj ćerki. I za sada sve ide odlično.

kurir.rs/Foto: Profimedia

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *