NABIJAO GA JE NEMILOSRDNO: Stenjala sam od zadovoljstva i još žešće mešala tako nabijena!

Podeli:

Stenjala sam od zadovoljstva i još žešće mešala tako nabijena. Uspravila sam se okrenula glavu prema njemu i nabila mu jezik u usta, a onda prošaptala „napuni me i nastavi“. Nije mu bilo potrebno puno.

Osetila sam da mi pička skoro gori od tople sperme, ali nije ga vadio. To je bio samo početak. Hteo je da iscedi svaku kap sperme u moju pičku i nakon svršavanje tako me je žestoko navlačio na ku**c da je sve šljapkalo od mojih sokića i njegove sperme. Nije mi dozvolio da se sama nabijam iako sam imala želju, već je to on radio i to bez milosti.

Sa jedne strane me je rukama navlačio na ku**c a sa druge ga je snažno nabijao u pičku. Uživala sam i stenjala i nisam htela da prestane ni smanji tempo ni jednog minuta. Mlad momak pun snage, videla sam da me može jebati koliko god budem želela i kako god budem želela. Njegov cilj je bio da me zadovolji, što mu je i pošlo za rukom.

Zatim me je okrenuo da lezim na leđima i podigao mi je jednu nogu na njegovo rame.

Žestokim tempom je nastavio tamo gde je stao, tucao me je kao da je bioželjan pičke kojoj je malo kurca i koja voli da se puni i razvaljuje. Uhvatio me je rukama za sise dok me je razvaljivao i s vremena na vreme štipkao za bradavice što me je jako palilo. Klinac koji jako dobro zna šta radi, u jednom momentu poželeo je da budem na podu kao kučka.

Stavio je ruke na moju guzu i počeo da je širi. „Jebaću te u dupe kao kučku“ rekao je i to tako perverzno. Ovlažio mi je čmar već vlažnim glavićem i nabio ga bez problema. I zaista me je jebao kako kučkicu, trpajuću ceo ku**c u moj čmar.

Videla sam da uživa i čekala momenat kada će mi napuniti guzu. „Kučkice, još ću te ja jebati, malo je ovo za tebe“ rekao mi je i nakon toga mi napunio guzu. Curela mi je sperma iz guze, a on je pričao i krenuo da mi liže guzu rekavši „kučko sviđa li ti se“. Svidelo mi se sve i nisam menjala položaj.

Videla sam da voli kada me tuca kao kučkicu. Videlo se da želi da nastavi u toj pozi. Jako ga je palila moja guza sada već razrađena tako da nije odoleo a da mi ne nabije ponovo ku**c u nju. „Kučko, urnisaću ti obe rupe da zapamtiš šta znači mlada kita“ odmah nakon što je to rekao nabio mi je ku**c u pičku i tako me tucao naizmenično u pičku pa u guzu.

ku**c mu je sve vreme bio kao na početku, dignut, kao da može još dva dana da tuca bez prestanka. Postavio me je da ležim na podu. Prišao mi je iza glave i nabio ku**c u usta i krenuo da me tuca. U tom položaju moja pička mu je bila pri ruci.

Nabio je četiri prsta i počeo da mi širi vrlo vlažnu pičku. U tom momentu želela sam da mu progutam ku**c. Gutala sam ga kao da nikada u životu nisam lepšu stvar imala u ustima, a onda krenula da ga obrađujem, da uživam. Njegovi prsti su sve vreme bili u mojoj pički i osetila sam kako je širi i nabija prste duboko u nju.

Njegov sočan glavić me je raspametio, počela sam da ga sisam i oblizujem. Uživala sam isto koliko i on. Onda sam mu ponovo gutala ku**c do jaja. Videla sam da su mu jaja puna sperme i želela sam da i njih oližem i sisam.

Njegova jaja u mojim ustima i to puna sperme, kako je to bio divan osećaj. Podigao me je na fotelju da ležim naopačke, noge su mi bile gore a glava dole. Prišao je sa zadnje strane fotelje i rekao mi „kučkice sada će da ti uđe i ono malo što nije i sada ću te razvaliti“. Brzom brzinom mi je nabio ku**c u već razdrndanu pičku.

Gutala ga je skroz, imala sam utisak da će mu moja pička progutati i jaja. Tucao me je ovog puta još žešće. Istim tempom bez prestanka. Videlo se da se zaneo, napunio mi je pičku ponovo spermom ali nije prestajao, tucao me je i dalje kao da je želeo da vidi koliko sperme prima moja pička.

Nabijao je ku**c, i nabijao ga nemilosrdno da sam stenjala i vrištala i u tom zanosu jedino izgovarala „razvali me, još i još“. Nije stajao, ovog puta imam utisak da me je tucao više od sat i to istim tempom. Kao da je počeo da dobija neku novu snagu i krenuo je još zešće. Osetila sam kako me razvaljuje njegov ku**c i čekala momenat kada ću ponovo biti napunjena spermom.

Zadnjih par puta nabio mi je ku**c toliko jako da sam svaki put vrisnula i na kraju osetila toplinu u pički. Bila je to sperma. Odmah je izvadio ku**c i gledao kako mi sperma curi iz pičke. Naterao me je da ustanem da me vidi izjebanu sa spermom po butinama koja je uveliko iscurela.

Palilo ga je to, kao da mu je bio fetiš da me gleda tako lepljivu u sluzi sperme. Već je bilo jako kasno i morala sam da krenem. Da nisam morala verovatno bi izmenjali još žestokih poza. Uverila sam se da su mlade kite ekstra i da se mogu jebati do besvesti.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *