Nabijao sam ga svom silom, počeo sam da punim njenu rupicu!

Podeli:

Gledao sam u njenu mačkicu. Izdepilirana do poslednje dlačice, sa izraženim klitorisom i usminama.

Prosto me mamila da je uzmem! Ipak, krenuo sam polako. Maca se namestila na fotelji, digla noge na moja ramena i ja sam krenuo.

Prvo sam je ljubio, a onda sam joj olizao usmine. Maca je sve brže disala, a ja sam se bacio na njen klitoris. Bio je tako lep i veliki. Izražen i izbačen, mamio me je da ga ližem i grickam, što sam ja i radio.
-Mmmmmm…Tako je! – odobravala je Maca moje poteze.
Zatim sam je olizao celu i malo joj razmakao usmine. Nazirala se njena topla i rumena unutrašnjost. Krenuo sam lagano svojim jezikom ka tom rumenilu. Nestajao je mic po mic u toj preslatkoj ribici.
-Ooooohhhh…to mi radi…aaaaahhhh…kako je dooobroooo! Karaj me jezikom! – uživala je i naređivala Maca.

Svukla je i majičicu i brus, pa je uveliko mesila svoje prelepe sise. Ja sam za to vreme punio njenu picu jezikom. Pokreti su mi bili sve brži i brži, a i Maca je počela bukvalno da se nabija na moj jezik. Izvukao sam ga zatim iz topline njene pičkice i počeo da joj ližem klitoris, brzo i agresivno. U njenu macu sam gurnuo srednjak i sada je karao njime. To ju je dokusurilo. Ubrzo je počela da se uvija i grči, a zatim i da svršava. Počeli su njeni sokići da teku niz moj prst, a potom i niz ruku.
– Svršavam!!! Tooooo…aaaahhhh…mmmmmm… – nekontrolisano je vikala i vrištala Maca.
Kada se najzad smirila, pozvala me na dvosed i rekla mi da sednem. ku**c mi je bio strašno dignut i jedva je čekao da uleti tamo gde mu je i mesto. Opkoračila me je i polako se počela nabijati na moju kitu. Ja sam tek tada video njene sise iz blizine. Bile su savršene. Ne preterano velike, ali savršeno okrugle sa malim, predivnim bradavicama u sredini. Nabijala se na moj nabrekli ku**c. Njena vlažulja ga je primala sa velikim zadovoljstvom do jaja. Mesio sam njene sise, a zatim ih i ljubio, lizao i na kraju sisao njene bradavice.

To joj se dopadalo. Zatim sam svoje ruke usmerio na njenu divnu guzu. Jako sam je stisnuo i preuzeo kontrolu, jer sam je držeći za guzu, bukvalno nabijao na ku**c. Zagrlila me i navalila se na mene, i na moje iznenađenje, počela da mi šapuće bezobrazluke na uvo.
– Oooohhh…tako je, macane…jebi meeee…moja pičkica voli kad se u njoj nađe nešto tvrdo…daaaa…tako je…puni me, puni meeee…..!
To me je još više palilo i punio sam je, punio…Tada Maca ustade i izrazi želju da joj ga dam od pozadi. Klekla je kao poslušna kuja na pod i naguzila se prema meni. Mačkica joj je bila kao na tacni. Kleknuo sam iza nje i gurnuo joj ga bez pardona do jaja. Samo se trgnula i rekla mi:
– To volim! Hajde, razbij je!
Meni je samo toliko trebalo. Uhvatio sam je za struk i krenuo. Nabijao sam ga svom silinom, dok je Maca vrištala i hrabrila me da nastavim tako. Onda se usparavila i rukama pridržavala za sto. Ja sam jednu ruku usmerio ka njenim sisama, dok sam drugom počeo da dražim njen klitoris. Ljubio sam joj vrat i bližio se svršetku. Pojačavao sam ritam, jer je i Maca bila pri kraju. Sve jače sam trljao njen klit, i to je dalo rezultata. Maca je počela da svršava i to prilično jako. Bila je strašno glasna, što je mene dodatno napalilo, pa sam zanešen njenim svršavanjem počeo da punim njenu rupicu. Poteklo je iz mene u nenormalnim količinama. Svršavali smo prilično dugo, a onda smo popadali na pod i gledali se. Bila je tako lepa. Spustila je nežan poljubac na moje usne i otišla da se sprema za posao.
Nastavili smo sa našim tajnim viđanjima, kad god smo igrali vremena. Nije bilo tako često, ali sam živeo za te susrete. Bio je to prvoklasan s-ks koji Milena nije mogla da mi priušti. Trajalo je to neko vreme, a onda je Maca dobila poslovnu ponudu u drugom gradu, i to odličnu. Dvoumila se, ali je na kraju prihvatila. Od tada smo se videli još samo jednom, i to slučajno. Malo smo popričali i dotakli se naših uspomena.
– Milane, morala sam da odem, jer sam počela da se zaljubljujem u tebe. Nemoj me zvati, zvaću ja tebe, ako ikada budem spremna za tako nešto. – to mi je rekla i nežno me poljubila.
Čekao sam njen poziv i kada su sve nade gotovo nestale, ona se javila! I dalje se čujemo povremeno, a uskoro bi trebalo i da se vidimo.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *