NAŠAO SAM SE DO KORENA U NJENOJ VRELINI: Jednom rukom me je povukla za butinu i rekla da je slobodno napunim!

Podeli:

Dok smo pričali, ruka mi je istraživala njene sisice i tvrde bradavice. Njene ruke su šarale mojim telom. Tokom godina sam nabacio višak kilograma i odavno ne spadam u manekene.

Njoj to nije smetalo, čak nije ni obraćala pažnju na moj stomak. Koža joj je mirisala na cimet. Bila je bela i glatka sa naznakama bora oko očiju. Za njene godine, vrlo dobro se držala. A šta drugo i očekivati od bivše karatistkinje? Sport je definitivno ostavio traga u definiciji mišića. I ja sam definisan, negde ispod masnih naslaga. I na meni je vaterpolo ostavio traga. Ima tu mnogo mišića, ali su savršeno kamuflirani.

Sve manje smo pričali, a sve više se mazili. Na kraju sam počeo da je ljubim po telu. Prvo ramena, pa grudi, pa stomak, pa donji stomak… Ruke su mi bile svuda okolo gde nisam ljubio. Upijao sam njeno telo, miris cimeta i klizio jezikom po koži, beloj kao alabaster. Ispod su se nazirale sitne vene što je još više isticalo njenu belinu. Sa osobitim uživanjem sam se spustio da joj ljubim butine. Okrenuo sam se glavom ka njenim stopalima. Mazio sam joj stopala dok je jezik bio zauzet mekim delom tik iznad kolena. Gricnuo sam je tu par puta i umalo ostao bez zuba jer je bila golicljiva. Za uzvrat, njene ruke su čas posla zašle između mojih nogu i počela je da se igra mojim jajima. E, taj potez nije mogao ostati nekažnjen, pa sam se uspuzao jezikom do njene obrijane ribice. Uzimao sam jednu pa drugu malu usminu u usta i povlačio, usisavao. Zatim sam jezikom prešao na savršeno oblikovan klitoris. Kontranapad je usledio usisavanjem glavića i gutanjem kite.

Legao sam na leđa i povukao je na sebe. Bili smo u pozi 69. Nabijao sam jezik u mirisnu, ružičastu ribicu iz koje su se cedili slankasti sokovi njene strasti. Ona je gurala jezik u rupicu na glaviću i tražila moju kap. Prstima me je masirala između jaja i guze. Mesio sam joj guzove, butine, širio joj guzu i prešao jezikom preko rupice. Stesla se, ali se nije bunila. Nastavio sam ra obrađujem obe rupice i klitoris koji je rastao u mojim ustima kad bih ga sisao. Sve više sokova je teklo iz ribice koja bi se stisnula kad bih ušao jezikom ili prstom, a zatim se opustila i otvorila da prihvati moju muškost. A muškost je bila tvrda skoro do bola. Čas bi mi sisala glavić, čas ga lizala od vrha do korena. Uzimala je po jedno jaje u usta, a prsti su sve vreme šarali između jaja i moje guze.

Odgurnuo sam je sa sebe rešen da uđem kitom u nju. Nije htela da bude dole već me je opkoračila i pustila da se njena vrela ribica i moja, kao kamen tvrda kita, dogovore oko detalja. Rasprava o detaljima nije dugo trajala i u par kružnih pokreta njene karlice, našao sam se do korena u njenoj vrelini. Legla je na mene, spustila glavu i poljubila me. Uzvratio sam, strasno, jako, muški. Želeo sam je svuda, celim telom. Kad bih mogao, ceo bih ušao u ružičastu, klizavu ribicu, otvorenu da me prihvati. To je, izgleda, bila i njena želja jer se jako nabijala. Mešala je svaki put kad bih dotakao dno. U vihoru želje i strasti, rekla je da joj je žao što ne mogu da joj uđem pravo u matericu. Ne znam da li je posle dva porođaja razvila neki osećaj, ali me je to baš napalilo. Sa mukom sam se kontrolisao da ne svršim.

Okrenuli smo se i sada je ležala na stomaku. Ulazio sam u nju od pozadi, a rukama sam joj širio guzove. Uhvatio sam je za ramena i vukao ka sebi. Ušao bih i jajima u nju, samo da sam mogao. Na kraju sam je dovukao do ivice kreveta i rekao da klekne. Šljepkao sam stomakom po njoj dok sam ulazio u nju, obnevideo od požude. Stiskao sam joj sise, vukao bradavice, hvatao je za kukove. Na kraju sam osetio da se stiska. Cvilela je, dahtala, cičala, svaki put kad bih se zario u njenu ribicu iz koje je tekla reka sokova. Jednom rukom me je povukla za butinu i rekla da je slobodno napunim. Nisam čekao da završi misao. Počeo sam da je punim spermom držeći je za kukove kao da se plašim da će pobeći. Potpuno suprotno od toga, sama se navlačila kako ni slučajno ne bih ispao iz nje.

Izvrnuli smo se na leđa i hvatali dah. Srce je htelo da iskoči iz grudi. Teško sam disao, a pred oči su mi iskakali svetlaci. Miris cimeta je bio još jači. Na kraju sam je pitao od čega tako jako miriše na cimet. Rekla je da u skoro svako jelo stavlja cimet i da svako jutro napravi sebi “blato” od cimeta, meda i đumbira. Obožavam cimet i to što ona miriše na slatki kumarin je nešto što i danas žudim da doživim. Zaspali smo odmah posle tuširanja, zagrljeni, sa osmehom na usnama. Jutro je donelo novi s-ks, ali nežniji. Još uvek sneni, mazili smo se i spojili sasvim polako.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *