Nisam imala s-ks punih sedam godina! A onda mi se dogodio ON, mlad i sa EREKCIJOM

Podeli:
SHARE

Posle troje dece, Rebekin brak je se pretvorio u zajednicu bez s-ksa, a na kraju je završio razvodom. Tek posle sedam godina ponovo je uživala u s-ksu, i rešila je da opiše kako je to izgledalo.

Kada sam bila na fakultetu, uvek sam ja bila ta koja je prva isprobavala stvari i eksperimentisala, a tu ubrajam i s-ks. Prva sam izgubila nevinost, i svi su dolazili kod mene da me pitaju za savet kada naiđu na probleme u vezama. Kako sam sitna, mršava i plava, muškarci su uvek obletali oko mene. Uz to sam uvek vesela i raspoložena, pa zaista mogu da kažem da mi pažnje suprotnog pola nikada nije nedostajalo.

Džon i ja smo se venčali odmah nakon fakulteta, i bili smo vrlo s-ksualno aktivni. s-ksa je bilo odmah po buđenju, pa bih ga često iznenada posetila na poslu za još jedan na brzaka, a onda i uveče. Stvari su se dramatično promenile kada smo dobili prvo dete. Mnogo sam se ugojila i potpuno izgubila interesovanje za s-ks. Bila sam iscrpljena i opčinjena bebom, a s-ks mi je bio poslednji na pameti. Posle 10 godina i još dve bebe, bili smo divna i složna porodica. Što se mene i supruga tiče, s-ks je postao nešto što se odrađuje jednom mesečno. Što se mene tiče, nije moralo ni tad, jer nisam osećala nikakvo zadovoljstvo.

Zapravo, poslednjih par godina braka, uopšte nismo imali s-ks. Bili smo roditelji i prijatelji, ali ne i ljubavnici. Brak nam se završio bez drame i svađa. U početku sam bila tužna, mislila sam na bivšeg supruga i to kako sada upoznaje nove žene i zaljubljuje se u njih, ali veći deo mene osetio je olakšanje. Nisam više imala pritisak da moram da imam s-ks makar jednom mesečno.

Po savetu drugarica, odmah sam se bacila na aplikacije za nalaženje partnera, ali nisam imala uspeha. Nakon par katastrofalnih izlazaka, obrisala sam profile i nastavila svoj život. Kuvala sam, igrala se sa decom, pisala. Krenula sam na kurs kreativnog pisanja i malo se razočarala što su sve polaznice žene. A onda je ušao učitelj – zgodan i u kasnim dvadesetim godinama, ali je govorio i ponašao se kao stara duša.

Jednog dana, dok smo razgovarali o kratkoj priči koju sam napisala, spustio mi je ruku na leđa i poljubio me. Pozvao me je u svoj stan, a ja sam se setila da se nisam depilirala mesecima, a isto toliko nisam išla i na pedikir. Rekla sam mu da ne mogu. Kada me je pitao zašto, rekla sam mu otvoreno da je to zato što godinama nisam imala s-ks. Rekao mi je da će sve ići polako.

 

Iako mi je telo bilo uzbuđeno, suštinski sam se plašila. Možda sam zaboravila kako se vodi ljubav. Kada smo došli u njegov stan, otišla sam u kupatilo da se malo ohrabrim. Uostalom, nije da će me svaki dan mlađi, obrazovan i zgodan tip čekati ispred.

Kada sam otvorila vrata kupatila, tu je stajao on u donjem vešu i sa erekcijom. Odjednom sam se osetila kao da sam na fakultetu, kada je s-ks bio uzbudljiv i zanimljiv, a ne strašan. Jedva smo stigli do kauča gde sam mu se prepustila. Pred kraj mog braka s-ks je bio bolan i neugodan, a sada ne. Onda sam shvatila u čemu je razlika – sada sam bila uzbuđena.

Iako je to bila kratka vezica, naučila sam važnu stvar – da i dalje mogu da uživam u s-ksu. Danas imam prilično aktivan s-ksualan život iako sam samohrana majka troje dece, a kada pomislim da sam umorna od svega, setim se te fantastične večeri sa mojim nastavnikom.

 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *