“NISU SVE RASTURAČICE BRAKOVA ISTE”: Ispovest žene koja je bila sa oženjenim muškarcem sve do jednog trenutka!

Podeli:

Pola (28) iz Filadelfije, čije je ime promenjeno zbog zaštite identiteta, ispričala je zašto je spavala s oženjenim muškarcem i šta je naučila iz toga. Portal Marie Claire je preneo njenu ispovest u kojoj piše i da druga žena nije uvek zla rasturačica brakova:

“Radila sam kao marketing menadžer, a posle sam se orijentisala na svoj hobi i bavim se muzikom. Upoznala sam gospodina Oženjenog pre godinu i po kada me je prijatelj pitao da li hoću da sviram klavijature u njegovom bendu. On je basista.

Privukao me jer je bio super zabavan, kul, sladak, velikodušan, brižan, ljubazan, ima stila, kreativan je i umetnički nastrojen, da ne spominjem koliko je bio dovitljiv i avanturistički raspoložen. Hemija je bila očigledna, ali nije mi bilo prijatno što je oženjen, a taj osećaj nije nestajao ni posle u našoj vezi.

 

 

Uveravao me je da je njegova žena “kul” u vezi sa tim i da oni imaju odnos “Ne pitaj, ne govori”. Predložila sam mu više puta da joj kažemo, ali on nije imao hrabrosti. Na kraju sam odustala i verovala mu da je ona ok s tim.

Nalazili smo se uglavnom u parkovima van grada ili u našem studiju u kojem smo svirali. Trajalo je nekoliko meseci. Bilo je lepo što nema pritiska od ozbiljne i predane veze, što nam je omogućavalo da se opustimo s-ksualno.

U isto vreme, osećala sam se užasno zbog tog skrivanja, kao da me se stidi. Ili nas. Verovala sam kad je rekao da je njihova veza “monogamna“, pa se nisam nikad osećala kao rasturačica domova, ali nosila sam sa sobom jako puno krivice zbog odluke što je sve to skrivao od svoje žene. Kada joj je na kraju rekao, ispostavilo se da ona nije bila “ok” s tim. Naša veza završila se užasno. Rekao mi je da mu se ne javljam i ne šaljem poruke i nisam ga videla od tada. Prošlo je skoro godinu dana.

 

 

Još uvek osećam krivicu iako sam trenutno u predanoj monogamnoj vezi, sa čovekom koji nije u braku i jako sam srećna.

Što se tiče stereotipa “rasturačice brakova“, mislim da nije potpuno tačan. Situacije su slojevitije nego što se na prvi pogled čini. Da, neki ljudi na svetu nemaju najbolje namere, ali verujem da su oni češće izuzetak nego pravilo. Mislim da te žene, uključujući i mene, zaista veruju da sve može da funkcioniše, a da niko ne bude povređen i da im je zaista stalo, ne samo do tog čoveka, već i do njegove porodice. Vrlo je retko to zlonamerno.”

 

Izvor: 24sata.hr

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *