NJEGOVA BATINA OPET JE BILA USPRAVNA I SPREMNA ZA AKCIJU

Podeli:

Sa tatom sam uvek imao super odnos.On me je uvek razumeo i imao sam uvek njegovu podrsku.

Tako sam nakon razvoda staraca odlučio ostati sa tatom.Znao sam da je nakon razvoda našao drugu ženu.

Nije mi smetalo.Imao je tek 40 i imao je pravo na novu šansu i kada mi je rekao da će se Jelena preseliti kod nas bilo mi je čak i drago.Jelena je veoma prijatna osoba a o fizičkom izgledu da ne govorim.Visoka,duge noge,smeđa duža kosa i poveće prelepe grudi,mozak da ti
stane.

Kada smo se preselili u novi stan otkrio sam koliko žestoko su se karali tata i Jelena i tada je počelo i moje uživanje gotovo svake večeri.Moja soba je bila pored njihove tako da sam ih savršeno mogao čuti dok se karaju.Prvih puta mi je bilo neugodno,ali ne i mom kurcu koji bi već pri prvim zvukovima postao krut. Izdrkao bih ga na brzinu jer me je bilo sramota.Ali nakon nekoliko dana sam se “navikao” i skroz opustio.Počinjalo bi nerazumljivim šaputanjem a zatim blagim uzdasima koji bi se sedinjavali sa ritmičkim lupanjem kreveta i postajali sve jaci.Nakon nekoliko trenutaka vjerovatno bi i oni zaboravili da sam ja u susjednoj sobi i polako pocinje prava akcija.Tata bi žestoko nabijao Jelenu u pičku ili u dupe,nisam mogao razlikovati zvukove,uz glasno lupanje tatinih jaja od njene guzove. Jelena bi stenjala sve jače i jače gotovo moleći tatu:”Jače,nabij me jače. . .Napuni mi pičku”…i nakon nekoliko trenutaka bi se čuo jaki krik zajedničkog zadovoljstva koji je u većini slučajeva bio popraćen špricanjem moje sperme po već uprljanom krevetu jer sam svaki put svršavao dva tri puta.Ludio sam od želje da vidim svojim očima kako tata jebe Jelenu.

Naravno mnogo puta sam zamišljao kako Jelena stenje nabijena na moj ku**c i kako joj moja sperma curi iz pice,ali sam ipak znao da je to samo fantazija jer jelena nije toliko glupa.Međutim moja fantazija da gledam dok tata razvaljuje Jeleninu pičku nije bila nemoguća. Jelena je često komunicirala sa sestrom u inostranstvu tako da je u njihovoj sobi bio računar sa webcam,a kako sam ja često skidao filmove nije bilo čudno da komp ostane upaljen čitavu noć.Savršena prilika.Jedne večeri prije spavanja sam utrčao u njihovu sobu namjestio videokonverzaciju sa mojim profilom koju ću pratiti na laptopu ugasio monitor i pobegao u sobu.Nakon nepunih pola sata ušao je tata u sobu,skinuo se i go legao na krevet.Koliko sam uspeo videti bio je obdaren.

Nakon par min ušla je i Jelena,potpuno gola na što je moj ku**c odmah skočio. Zazvaljila je tatu kao kakva tinejdžerka i počela ga maziti po već nabrekloj kurčini. “Gospodine Jovanoviću sram vas bilo” rekla je kroz smeh i stavila si gljivu usta i počela žestoko drkati. Tata je uhvati za potiljak i poče joj nabijati glavu naniže. Nakon par min Jelena leže na krevet,glava joj je visila sa kreveta a tata joj priđe,nabi kurčinu i poče je jebati u usta.U sledećih par trenutaka se čulo samo Jelenino grcanje a onda sam ugledao mlazove sperme koji su curili iz njenih usta.Svrših i ja,ali se mali opet ukruti. Ni tata nije imao problema ,vrlo brzo je i njegova batina opet bila uspravna i spremna za akciju. “Zagrli me jako”reče Jeleni i uhvati je ispod koljena i u stojećem položaju je poče nabijati u pičku.Jelena je stenjala i sama se poče nabijati glasno lupajući guzovima o jaja.”Dragane želim ga u dupe!”reče glasno Jelena a tata je brzo zbaci sa sebe na krevet a ona se sama nabi pičkom na cosak kreveta trljajući klitoris od ivicu i ostvaljajući slobodan put tatinom kurcu do njenog šupka.

Tata je brzo nabi u guzicu i poče je tucati iz sve snage.Jelena je skičala kao nikad do sad.Trljajući se sve većom brzinom od krevet davala je do znanja tati da je blizu orgazma i nakon par trenutaka ispusti dva glasna krika zadovoljstva na koja joj je i tata napunio šupak spermom,na prizor sperme koja je curila iz Jeleninog šupka sam i ja svrsio,brzo zatvorio laptop i pravio se da spavam jer sam znao da bi moglio doći provjeriti da li spavam.Nadao sam se da neće dirati računar što inače i ne rade,i zaista i nisu.Dok sam pokušavao zaspati slike su mi igrale pred očima,nisam mogao verovati šta sam vidio. Kada sam se probudio ku**c je opet bio prav.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *