NJENA RIBICA BILA JE SKROZ MOKRA I TOPLA: Stavio sam glavu između njenih butina i počeo da joj ližem usnice, lizao od dole na gore!

Podeli:

Bilo je to odmah posle osluženja vojnog roka u jugoslaviji. bilo mi je 23 godina i kao sin starog patriote koji živi i radi u inostranstvu morao sam da izgubim 12 meseca svog života Na nešto što mi je bilo do tada sasvim strano, no o tome drugi put.

Posle dva meseca odmaranja sreo sam starog školskog druga koji je otvorio firmu koja se bavi čišćenjem i održavanjem biroa, firmi, itd. Posle dužeg pričanje i par krigla piva ponudio mi je posao da obidjem te firme i biroe sklapam poslove i kontrolišem radnike dali su čistili i bili na poslu. Pošto mi je bilo dosadno a plata ok prihvatio sam ponudu.
Vec sledećeg dana počeo sam da obiđem firme i upoznam radnike, bile su to veći deo žene iz raznih krajeva jugoslavije većinom tada za mene starije žene oko 35 godina i više. Jedna mi zapala za oko bila je veoma mala negde oko 1,50 crnu dugu kosu u minivalu ali sa veoma dobrom figurom i prevelikim sisama. Upoznali smo se i saznao sam da se zvala Nina.

Negd oko mesec dana kasnije bilo je veoma hladan novembarski dan koji zna samo ovde da bude, dobio sam informaciju da u jednoj turistickoj agenciji nisu zadovoljni sa održavanjem Objekta tako da sam obećao da se pobrinem za to, no imao sam toga dana veoma puno posla pa sam ostavio to za kraj.
Vraćajući se kući setih se kad sam vozio praznim ulicama da sam na to zaboravio i stadoh pošto sam prolazio tuda da pogledam dali je možda još neko tamo iako je već bilo pola osam uveče. Svetlo je gorelo. Pokucao sam na velika staklena vrata u nadi da je tu još šefica turisticke agencije umesto toga ugledah Ninu

Nina se iznenadila a i malo uplašila mom dolasku, otvorila je vrati i ušao. Pozdravila me sa dobro veče šefe i gledala me sa pitanjem u njenim smeđim očima koje su išle malo ukosu kao kod japanke šta li je sad šta je pogrešila? . uzvratio sam joj ma kakvi sam ti ja šef i nasmejao se da bi stvorio prijatniju situaciju, i ona se nasmeškala. Došao sam da vidim o čemu se radi jel su se žalili da nije nešto uredu? pitao sam ona je već bila okrenuta leđima prema meni tako da sem video da ima na sebi crni džemper, crne herlanke i neke jebozovne čizme do kolena. Sagnula se da iscedi krpu i tada sam video njeno prelepo dupe se ocrtavalo na pantaloni, dupe okruglo kao dve polulubenice. Moj ku**c je odmah počeo da se diže.
Rekla mi je da joj veoma žao ali ima problema sa čovekom, kada se okrenula video sam da su joj posle suze niz obraz.

Iznenadila me ja tako da nisam znao prvo šta ću, imam veoma Dobro srce i dušu tako da mi je odmah bilo žao pogledao je i seo u najbližoj stolici. Kad sam se malo pribrao rekao sam joj da sedi i ponudio joj cigaretu. Uzela je cigaretu i počela
Udata je ima 20 godina, sina od 3 godine muž voli kocku i voli da pije. Troši pare maltretira je noću je budi traži pare itd.. klasika ovde u inostranstvu. Međutim počela je još jače da plaće instinktivno sam joj pružio ruku a ona se bacila u moj zagrljaj i stegla me jako. Kad sam malo došao sebi osetio sam da mi sedi u krila moj ku**c se u trenu toliko digao da me je bolelo. Osetila je da mi se ku**c digao i plakajući počela je lagano da okreće sa guzom. Poludeo sam počeo sam da joj ljubim vrat a ona se još više pritegla uz mene i sve jače i brže Da se okreće sa njenim dupetom. Ljubili smo se sve divlje i jače. Stavio sam ruku ispod pulovera i osetio veliku ali tvrdu sisu, digao sam joj pulover i ugledao dve prekrasne dinje sa cicama dugačkih kao dugmiće na starim radio aparatima. Polako sam počeo da ih dodirujem prvo sa usnama zatim jezikom bila je u ekstazi dok sam to radio ona je u međuvremenu odkovcala moje dugmiće sa pantalona i drkala mazila je moj ku**c tako da sam mislio da ću da eksplodiram. U jednom trenutku ustala je i sagla se ispred mene tako da sam ja sedeo a ona između mojih nogu, počela je da mi puši sa levom rukom mi je mazila jaja a desnom drkala i pušila. Ja sam joj mazio cice, gnječio i mesio kao da mi je to zađe što radim, po svakom malo jačim pritisku uzdisala je i još jače sisala. Nisam mogao više da izdržim digao se uhvatio je u naručje i išao sam snjom u drugu prostoriju tamo je bila kuhinja stavio sam je na kuhinji i svukao herlanke do čizama i digao njene noge.
Stavio sam ruku na njenu picu bila je skroz mokra i topla. U tom trenutku sam poželeo da je ližem. Stavio sam glavu među njenih butina i počeo da joj ližem usmine, lizao od dole na gore prema klitorisu pa malo ostao na njemo sisaju ci ga ona je samo dahtala i ponekad jaukala od zadovoljstva. Nije se brijala dole njene dlačice su bile rastopljene u njenim sokovima a to što je bila dlakava još više me palilo. U jednim mahu sam se uspravio i Znala je šta će se sada desiti pogledao sam je ona je samo klinula glavom kao neko odobrenje.

Usmerio sam ga prema njenoj pički i bukvalno kliznuo u nju. Taj osećaj tople sočne pičke bio je nemoguć jedva sam se uzdržio da ne svršim. Gurao sam što jače a ona je udarce uzvraćala i mesala. Želeo sam što više i što duže da osetim taj fenomenalni osećaj. Počeli smo da budemo sve glasnije i glasniji iako je bilo hladno u kuhinji mi smo bili do gole kože u znoju.
Nisam više mogao da izdržim, gurno sam još jednom i tada sam počeo kao nikad do sada da je prelivam sa plasmama sperme prego stomaka, sisama čak sam je i po licu malo poprskao. Zagrlili i ljubili smo se jedno par minuta jos na kuhinji pa smo morali opet da se vratimo u realnost. Nažalost.
Nakon što smo se obukli počistili i pospremili vozio sam je kući. Dve ulice ispred njene kuće Rekla je da stanem, jer njen muž je dosta ljubomoran i ove dve ulice ce peške, Pitao sam je kada možemo opet da se vidimo ali ona me je poljubila i rekla da mi želi sve najbolje u životu da sam veoma dobar partner i dobar u s-ksu ali neće i nesme da se uvali u probleme jer zna da ljubav i veza između nas nije moguća. Izašlja je. Ostao sam zbunjen.
Sutradan oko podne kad sam došao u firmi moj drug mi je rekao da nam treba nova radnica za turističku agenciju ! Ostao sam skamenjen, i jedva ga upitah Šta? Što? Gde je Nina? Rekao mi je da je bila sa mužem tu i da je dala otkaz. Naježio sam se.
Ninu nikada više nisam video, ali čuo sam posle par godina da se razvela od muža ostavila dete i otišla u nepoznatom pravcu.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *