Pismo prostitutke ženi svog klijenta: Ja sam tajni sastojak zdravlja tvog braka!

Podeli:

Zamisli da je umesto mene dadilja, komšinica, tvoja najbolja prijateljica. Mogla bih da nastavim, ali jasno ti je šta mislim…

Pismo prostitutke ženi svog klijenta: Ja sam tajni sastojak zdravlja tvog braka!

 

Pročitajte pismo u celosti:

Draga suprugo,
Ne poznajem te, ali znam da je moguće da će te suprug prevariti sa s-ksualnom radnicom. Kažem to zato što to ja radim, a ne nedostaje mi klijenata. Ali ne tvoj suprug, kažeš, ne on! Drugi muževi da, ali vaša veza, vaš s-ksualni život, to je drugačije. Imali ste trojku s tvojom cimerkom na faksu pre 10 godina. Unajmite dadilju pa svakog avgusta odete u Las Vegas. Imate tu neku posebnu priču s maratonima “Zakona i reda”. Imate fantastičan brak!

Da vas pitam: Kad ste poslednji put imali s-ks tri puta nedeljno? Kad se on poslednji put žalio na nešto? Zar ne misliš da je moguće da je umesto toga odlučio da problem makne iz tvojih ruku, odnosno stavi ga u moje?

Dobra je vest da, ako se tvoj suprug viđa sa mnom, to znači da želi da ostane u braku. Odlučuje se za uzbuđenje na najmanje komplikovan način. Zamisli da je umesto mene dadilja, komšinica, tvoja najbolja prijateljica. Mogla bih da nastavim, ali jasno ti je šta mislim.

Ja sam profesionalka. Diskretna sam, ali sam i konkretna: moje vreme, pažnja, s-ksualnost, mere se u satima, izvan kojih je on tvoj. I ono najvažnije, ja ne volim tvog supruga niti ću ga ikad voleti. Prilično je neverovatno da prema njemu osećam nešto više nego prema omiljenom konobaru.

Nikad neću biti pretnja tvom braku jer kad ne radim ne želim da imam veze ni s jednim od vas dvoje. Nikad neću s njim otići na večeru niti vas zvati usred noći niti spominjati razvod. Od mene nećeš saznati što se dogodilo. A ako saznaš od njega ili je glup ili jako ljut na tebe.

Da, neki klijenti počnu nešto da osećaju, ali tih je jako malo budući da znaju da je ono što radimo lažno. Ne misliš valjda da vodoinstalater obožava WC?

Muškarci znaju da je moja želja prema njima uslovljena njihovom željom da mi daju novac. Ne zamišljaj to kao gleda TV s tobom i decom i onda beži u moju hotelsku sobu u kojoj će s ljubavlju uzdisati moje izmišljeno ime. Ja sam izvan života. Ja sam radnik. Koliko god o meni razmišljao s-ksualno, njegove emocije neće biti prisutne u onome što radimo zajedno.

Ako stvari imaju potencijal da se zakomplikuju s njegove strane, uvek postoji sigurnosna mreža: ja koštam.
Prema mojem iskustvu muškarci na s-ks troše samo onoliko koliko sebi mogu da ga priušte. Ako je ovo tvom mužu potrebno svake dve nedelje i može uzeti 1.000 dolara iz kućnog budžeta, pronaći će nekoga ko toliko naplaćuje. Ako želi više, ne može to izvući iz vazduha. To je vožnja koja završava s “Dragi, moram ti nešto reći…”

Ako misli da nešto oseća, zaboraviće to za dve nedelje kao i bilo koju drugu želju.
Šta je s bolestima? Uprkos onome što vidiš u filmovima, većina s-ksualnih radnica je danas verovatno zdravija i svesnija svog tela nego prosečna službenica. Sećaš li se što sam rekla o svojoj izuzetno limitiranoj nežnosti prema njemu? To uključuje i njegov epidemiološki profil. A tu su brige i oko neželjenog deteta. Šanse da nosim dete koje je povezano s poslom su ugrubo nula odsto.

Možda još uvek ne želiš da spava sa mnom. Pitaću ponovo: Kad ste se poslednji put imali s-ks tri puta nedjeljno?
Ne kažem da je tvoj posao da ga činiš srećnim. Kažem da možda ti ne želiš toliko često spavati s njim. Zaposlena si ili pod stresom ili te on više ne privlači. Shvatam, mene sigurno ne privlači. U tome je stvar. Ja sam tajni sastojak mnogih zdravih brakova jer kad je on sa mnom, oboje dobijate s-ksa koliko želite. Ako pustiš njegov mobilni na miru možda i dogurate do 50-godišnjice braka. Nema na čemu.

Izvor: Vice

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *