PISMO TINEJDŽERKE SPONZORUŠE: Volim pare, volim s-ks, a majmuna uvek ima…

Podeli:

Probudite se i pogledajte oko sebe.

Sa 19 godina sam uspela da doživim puno toga i rado bih se menjala sa vama, srećnijima. Razvod roditelja, oca koji se opija po ceo dan dok čeka socijalnu pomoć jer su ga oterali s posla u propaloj firmi, majka koja radi kao čistačica za 18.000 mesečno. Prvi s-ks sam imala sa 17 godina i taj tip mi je rekao: “Mala, talentovana si za s-ks. Od škole ‘leba nema, pa ti vidi.”

Ne pada mi na pamet da se prostituišem, jer ima kulturnijih načina da dođem do novca. Mala je Srbija i sirotinja je svuda, ali kad izađeš na splav, kao da si u nekoj drugoj dimenziji. Pršti lova na sve strane. A ti matorci mnogo vole dobro građene klinke kao što sam ja.

Ih, kao vide moje velike, lepe oči kao kod uplašene srne, spremni su da me obaspu evrima bez puno razmišljanja. Za mesec dana sam promenila trojicu. Moj talenat dolazi do izražaja i oni ne štede da bih se ja osećala dobro i sigurno, dok njihove ženice čekaju svoj deo kolača.

I? Šta je tu problem?

Neću da radim kod gazde koji će mi davati 150 evra za krvav osmočasovni posao. Zar to nije neka vrsta prostituisanja? I to jeftinog…

Neću da živim kao bednica, u zemlji u kojoj ni moj um ni moje telo nikada neće biti poštovani, jer nemam veze koje će mi pomoći da se “istaknem” i dobijem platu od koje bih mogla da živim.

Oni što me imaju dok ja to želim misle da me poseduju. Majmuni. U stvari je obrnuto.

Neću da radim, jer sam svojim očima videla šta se zbiva sa ljudima koji vredno i pošteno rade. Eno ga jedan, sedi u kući, pije kao smuk i kopa sebi grob na moje oči. Kad mu kažem “tata”, vidim samo prazninu i pustoš u njegovim očima.

A kad se dobro udam (ne brinite, nije to toliko teško), smejaću se vašim pokušajima da prehranite porodicu, dok drhtite zbog običnog računa za struju .

Srbija danas

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *