Predložio sam ženi da spava sa drugim muškarcem. Mnogo sam se prevario, evo zašto…

Podeli:

Imam 42 godine, a ona 40 i uvek smo imali veoma različit s-ksualni nagon. Moj je bio veoma veliki, dok ona i nije imala veliku želju.

Ja sam romantičan, spremam večere, kupujem joj s-ksi veš, a čak sam predlagao da gledamo p-rno filmove zajedno, ali, ništa nije moglo da je ubaci u pravo raspoloženje.

Postao sam očajan. Na kraju sam je pitao da li bi želela da ima s-ks sa nekim drugim osim sa mnom. Nakon mnogo priče, ona je pristala.

Našli smo nekog tipa preko interneta koji je rekao da je razveden, da ima 35 godina i da se bavi prodajom. Pristala je da izađe sa njim na sastanak, čisto da vidi da li se slažu. Na sastanku nije rekla da je udata.

Videli su se opet sledeće nedelje i imali su s-ks. Rekla je da se osetila odlično jer ju je poželeo mlađi čovek. Čak je otišla sa njim na vikend nekoliko nedelja kasnije.

Vratila se i rekla mi da joj se vratila želja nazad. Imali smo s-ks prvi put posle nekoliko meseci i bilo je fantastično. Nisam mario što je možda zamišljala njega dok smo vodili ljubav. Sve dok imamo s-ks, sve je u redu.

Nedavno je došla sa pričom da ćemo imati s-ks svake nedelje, sve dok nastavi da se viđa sa tim tipom. Šokirao sam se, jer to nije bio deo dogovora.

Pre nego što smo se dogovorili oko ovoga, složili smo se da će prestati da se viđa sa tim tipom. Jer, samo smo hteli da dovedemo naš s-ksualni život u normalu.

Voleo bih da to nikada nisam predložio. Mrzim što joj se sad on više sviđa od mene…

IzvorKurir

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *