PREKLINJALA SAM GA DA UĐE U MENE! Pokreti jezika preko mojih bradavica su bili kao sa drugog sveta

Podeli:

Ja sam devojka koja je već u srednjim dvadesetim… dobro ‘ajde, u kasnim. Sa svojim dečkom Filipom sam zajedno od srednje škole i mislim da smo sve bliži venčanju

Pominjao mi je to pre par godina, ali smo odlučili da završimo specijalizacije i materijalno se situiramo. Ipak, u poslednje vreme mi se čini da je sve manje duhovno sa mnom, te da se sve svelo na fizičko… a mene više ni to fizičko toliko ne privlači.

Rešila sam da izađem sa drugaricama pre neki dan i da se malo opustim i izduvam od napete ljubavne situacije. Nisam imala nikakvu nameru da upadam u priče sa momcima, ali osećala bih se razočarano da mi nijedan nije prišao.

Veče je prolazilo, malo sam popila, igrale smo uz neki dens ’90-ih, provodile se sasvim solidno. Međutim, to su bili trenuci kada sam se i osetila najranjivije. Kao da sam samo čekala da me neko zgrabi i odvede, čitava atmosfera mi se činila kao podloga za to. Pomerala sam ruke i noge u blagom transu, a u glavi mi je samo bila misao kako mi se Filipu večeras ne vraća.

Kobni susret i vrela noć iz ruske bajke…

Tada je prišao tajanstveni momak sa jakom bradom i prodornim pogledom. Na tečnom engleskom rekao je:

– Ćao, ja sam Vjačeslav i dolazim iz Rusije. Mislim da si ti najlepša Srpkinja koju sam video.

Naravno da sam mu rekla da nema potrebe da me folira, ali u isto vreme me je povuklo to što je stranac, ta neka misterija kojom je odisao me je obarala. Rekao je da je došao na nekoliko nedelja u Srbiju, a kada bih ga zamolila da mi kaže nešto na ruskom, uglavnom bi mu samo brzo preletelo par reči preko usta, a onda bi ih preveo na engleski.

“U tvojim očima vidim Ural” ili “Imaš osmeh kraljice Anastasije” bile su neke od fraza koje su zvučale kao muzika na ruskom, a kako mi se približavao i šaputao osećala sam njegov ledeni Orbit-dah dok ih je izgovarao. Ruska zima mi se više nije činila kao nešto neprijatno… naprotiv, zamišljala sam nas dvoje kako sedimo na ledenom bregu i uživamo u zimskoj mesečini na hladnoj vodenoj površini.

Ono što je on zamišljao je bilo jako slično, pa je već nakon dvadeset minuta pokušao da me poljubi. Što je najgore, uspeo je.

Da li malo alkohola, da li višegodišnja represija, da li njegov šarm, nije ni bitno, bila sam kupljena.

Pozvao me je u stan svog prijatelja iz Beograda i rekao mi da ćemo biti potpuno sami. Malo sam se kao nećkala, ali naravno da sam samo čekala to. Došli smo tamo, međutim iz druge sobe sam čula muški glas.

Nismo se obazirali, odmah je krenuo da me ljubi po celom telu, da mi skida majčicu, potom i šorc. Kada sam ja svukla njegove bermude, ispala je gomila stvari iz džepova. Tada se nisam mnogo obazirala, jer mi je samo bilo bitno da ga osetim. A imalo se šta i osetiti.

Imao je u svom dodiru tu vrstu nežnosti koju biste mogli i naslutiti od nekoga ko vam govori o lepotama stepa i hladnoj vodi Volge, ali u isto vreme i nijansu grubosti karakterističnu za naše muškarce. Pomislila sam da je to slovenski gen u njemu.

Zadovoljavao me je intenzivno, pokreti jezika preko mojih bradavica su bili kao sa drugog sveta. Onda je osetio pravi trenutak i krenuo da približava svoju stvar mojoj. Već duže vremena nisam imala nijedan drugi osim Filipov u sebi, bila sam prestravljena… kao devica. Međutim, čim sam ga osetila na ulazu, odmah sam poželela da dođe do kraja.

Mudro me je zadirkivao pokretima po ivici klitorisa, a pošto me je već nadražio predigrom, praktično sam ga molila da napokon uleti. Onda su nastupili momenti apsolutne ekstaze, svršavala sam u talasima, a njegov organ nije prestajao da gubi tvrdoću. Pomislila sam da će mu trebati večnost, međutim na mom četvrtom orgazmu on je najzad urliknuo zajedno sa mnom i legli smo iscrpljeni.

Da li se prepustiti čarima još jedanput?

Sutradan me je ispratio na stanicu, uz gotovo suzan pogled poljubio me i ja sam otišla kući. Posle nekoliko dana mi je poslao poruku da želi da se opet vidimo. Filip je bio sa mnom i video je.

Objasnila sam mu da je to neki manijak koji me progoni i da ne znam šta hoće od mene. Onda je pozvao Vjačeslava i pripretio mu da se slučajno više ne obraća meni, uz najstrašnije psovke i uvrede, što na srpskom, što na engleskom.

Verovatno zaprepašćen količinom primitivizma koju je čuo, moj ruski ljubavnik me više nije zvao. Što više prolaze dani i njegov ostanak ovde se bliži kraju, na ivici sam da ga opet zovnem. Možda da se sretnemo poslednji put i rastanemo poput dvoje zaljubljenih protiv kojih su i prostor i vreme bili udruženi. Jeste da su dobili rat, ali svaka dobijena bitka nama znači mnogo.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *