PREVARILA SAM MUŽA SA CRNCEM!!

Podeli:

Nisam mu mogla odoleti nikako.

Takva prilika se ne pruža svaki dan, i da budem iskrena san mi je bio da budem makar jednom u životu sa crncem da vidim kakvi su oni ljubavnici..

I moram priznati da mi nije niti malo žao što sam to napravila, ali svejedno imam grižnju savjesti zbog muža jer je on jedna velika dobrica prema meni i nije zaslužio da mu to napravim, i sigurna sam kada bih sa znao da mi nikada to ne bih oprostio i vjerujem da me ne bih ni pogledao.

Iako je od toga prošlo par mjeseci ja i dalje živim sa njim kao da se ništa desilo nije, niti on uopće sumnja da sam mu na neki način zabila nož u leđa. Sramota me zbog toga i nije mi svejedno, ali mu ja nikako nisam mogla odoljeti kada sam ga upoznala u gradu.

Sreli smo se u jednom kafiću i ostala sam na prvi pogled oduševljena sa njime pošto mi je to bio i san, nije mi dugo trebalo da mu se približim i krenem u komunikaciju sa njim. Nije baš najbolje govorio naš jezik ali za prvi puta smo se dobro razumjeli te smo sklopili prijateljstvo koje se svaki dan nastavilo.

Nakon mjesec i pol dana poznavanja pružila nam se prilika da spavamo zajedno i nisam jednu sekundu razmišljala da to ne napravim, jer sam gorila od želje da ga probam i budem sa njim.

Nakon toga smo nastavili svoje prijateljstvo i dalje se družimo, ali mene izjeda savjest i znam da to mužu moram reći samo ne znam kako?

NE ZNAM ČIJE JE DETE: Imam odnos s deverom i ne mogu da prekinem

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *