PRIZNANJE ISKORIŠĆENE DEVOJKE: Sebe ne smatram kurvom, planiram da idem da mi zašiju himen!

Podeli:

Od kad znam za sebe, volela sam muškarce. Možda malo više nego što je to “normalno”. Maštala sam o drugarima iz školske klupe, masturbirala po 7, 8 puta dnevno kao tinejdžerka. Ipak, nisam smatram da nisam ono što naš narod naziva “kurvom”. Da sam muško, sve ovo što pišem niko mi ne bi zamerio.

Svakom od mojih mnogih ljubavnika bila sam verna. Posle 25. godine samo sam tražila pravu ljubav i osobu pored koje ću moći da se skrasim i gajim decu.

Međutim, Sada već guram 33 i i dalje sam sama. Fizički sam u odličnoj formi, grudi se drže kako treba i dovoljno su velike da privuku svakog tipa. I privlače ih. 

Pomenuću poslednje tri veze: inženjer na pragu tridesete, pun energije, perverzan do bola. Iako sam imala iskustva u tom domenu, podučio me je kako da potpuno uživam u analanom s-ksu. Zaljubila sam se do ludila.

Ostavio me je posle tri meseca zbog neke frizerke, koja mi nije ni do kolena. 

Posle njega, možda baš zbog toga, prešla sam na radničku klasu. Tip je radio ne benzinskoj stanici, takozvani pumpadžija. I to mu je bila sva ambicija u životu. Imao je solidnu s-ksualnu energiju i iz nekog razloga je obožavao da mi liže mačkicu i to dugo, dugo. U principu, dobar u duši. Šutnuo me je posle 6 meseci. Rekao je da se pored mene oseća inferiornim. Mada, bio je dosta mlađi od mene.

Treći je bio umetnički tip. Slikar u pokušaju, istoričar umetnosti. Iako mi je na prvi pogled delovao kao gej, dala sam mu šansu. I nisam se pokajala. Nije bio dobar ljubavnik kao prethodna dvojica, ali je to kompenzovao pažnjom i ljubavlju. 

Ostavio me je posle 8 meseci, preko sms-a. Bez objašnjenja.

Koliko znam, ništa mi ne fali? Trudim se da muškarcima ugađam i ne nabijam im komplekse mojim iskustvom. Nije me sramota da im perem gaće i kuvam. Nisam luda da kažem kako su oni svi budale, a ja pametna. Mislim da oni osećaju da imam “kilometražu”, pa im to smeta. 

Sad ozbiljno razmišljam da odem na onu operaciju i ugradim himen. Pa, kad opet budem nevina, da polude za mnom.

Srbija danas

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *