Probudila sam se mamurna u nepoznatom krevetu, gola između 2 muškarca

Podeli:

Probudila sam se u nepoznatom krevetu, gola, između dva gola frajera. Imala sam utisak da mi je mozak natopljen pivom. Bila sam vrlo svesna svog nosa. Pijana sam uzela Kkokain! Ukus u ustima mi je bio užasan. Kao da mi je duvan bio zalepljen za jezik. Najgore me tek očekivalo – počinje svoju ispovest za “Gardijan” devojka koja se pokajala.

“Stropoštala sam se sa dušeka i pogledala lica muškaraca sa kojima sam veče pre imala s-ks. Sa leve strane mi je bio poznanik, lik koji mi je uvek delovao nekako štrokavo i navalentno, a sa desne strane bio je dečko moje drugarice.

Zgrabila sam odeću, dogegala se do toaleta i povraćala dok mi u stomaku nije preostala jedino krivica. Pekla me je posle u želucu nedeljama. Tačno godinu dana pre ovog užasnog jutra, raskinula sam vezu u kojoj sam se osećala kao da me taj odnos guši. Bila sam kao puštena sa lanca. Konačno sam flertovala slobodno, a bio mi je doživljaj da ljubim i zavodim muškarce. I to sam i radila, iznova i iznova, od oktorbra 2014. do maja 2015.

Ulazila bih u kuću oko 10 ujutru, kose masne kao slame, dok mi se štikle klate u rukama. Moji bi samo prevrnuli očima jer su znali šta sam uradila. Ja bih samo šeretski mahnula glavom i nasmešila se. s-ks za jednu noć mi je postao uobičajena stvar. Nisam bila pažljiva. Jednom u svaka dva meseca bih otišla kući sa drugim tipom. Uvek je bilo uz puno alkohola i uvek bez kondoma.

Bilo je leto kada su stvari počele da se menjaju. Problemi su počeli kada sam se zaposlila u pabu. Muškarci su uživali da flertuju sa šankerkom. Nesvesno, dovela sam sebe mečki na ruku. Iskreno, navukla sam se na pažnju. Volela sam kada tipovi čekaju da mi se završi smena da bi me vodili kući. Počela sam da ih biram, da se kikoćem. Uživala bih u tom prvom poljupcu, ali bih svako jutro odlazila iz njihovih stanova kao ponižena i iskorišćena maramica.

Izgleda da je njima bilo zanimljivo samo da me osvoje, ali ne i da me zadrže. Posle s-ksa bi me čak i ortaci ignorisali. Pogledali bi me i produžili dalje. Jasno bi mi stavili do znanja da je gotovo jer bi prišli drugoj konobarici. Više ih nisam zanimala.

Njihova odbijanja su me terala da konstantno tražim potvrdu da nečemu vredim. Verovatno sam smrdela na očaj. Na kraju sam većinu vremena provoila u pabu, čak i kada nisam radila. Postala sam zavisnik od tog mesta, od načina na koji je činilo da se osećam poželjno. Ali i usamljenije nego ikada. Tada sam prestala da budem izbirljiva i prepustila sam se svakom. Muškarcima koji bi me kratko ljubili u sred javnih WC-a, a onda mi pritiskali ramena da bih im se spustila dole. Muškarcima koji bi me izbacili ranije i tvrdili da idu na posao, samo da bi imali s-ks sa drugom devojkom. Muškarcima koji su se kladili sa ortacima koji od njih će da me kresne. Želela sam da prestanem, ali bilo je lakše reći nego učiniti.

Jutro kada sam se probudila između ta dva tipa bio je i prvi dan moje druge godine na faksu. Dok sam vozila ka fakultetu preračunavala sam se.

Za jednu godinu sam spavala sa 12 tipova, od kojih sa šetoricom u razmaku od dva meseca. Imala sam nezaštićen s-ks osam puta i uzela sam pilulu za “jutro posle” nakon tri. Trojica tipova su prevarili devojku sa mnom. Probala sam drogu, pila i pušila više nego ikada pre. Kada sam sve ovo sabrala u glavi bila sam užasnuta svojim ponašanjem. To me i trglo.

Sledeća faza je bila trežnjenje. Nisam pipnula ni kap alkohola dve nedelje. Otišla sam u kliniku i uradili testove za trudnoću, hlamidiju i HIV, a svi su, na moju sreću, bili negativni. Zavetovala sam se da ću imati s-ks samo trezna, a nisam bila ni sa kim tri meseca. Napokon, odlučila sam da je vreme da oprostim sebi. I nikada se neću vratiti na staro.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *