PROSTITUCIJA ME JE PALILA! Imala sam sve, ali sam želela da imam s-ks za koji su mi plaćali!

Podeli:

Kad sam sam imala 17 godina počela sam da se s-ksam po hotelima u zamenu za novac, mnogo novca, ispovedila se bivša prostitutka. Bilo je lako. Sve što je bilo potrebno, bile su moja slobodna volja, auto i internet

Otkako sam objavila svoju prvu reklamu kao prostitutka, do trenutka kad sam se našla s likom u 50-ima koji je mogao da mi bude očuh, prošlo je 48 sati. Navukla sam se nakon prvog posla. Poslednje dve godine gimnazije radila sam to redovno. Svoj zadnji sastanak odradila sam preko zimskih praznika na prvoj godini fakulteta.

Imala sam sve, ali me prostitucija palila

Prostitucija je bila moj izbor. U srednjoj sam bila odlična učenica. Izabrana sam za predsednicu debatnog kluba. Roditelji su mi dali velikodušni zajam. Nisam bila zavisna ni o čemu, tako da se prostitucijom nisam bavila kako bih finansirala svoju zavisnost. Nisam čak ni pušila, barem ne do zadnje godine faksa – što je bilo pet godina nakon što sam odradila svog prvog klijenta.

Jedinica sam i imala sam sve moguće privilegije na svetu: sport, ples, pozorište, letne kampove. Skijala sam po celoj Evropi. Bilo mi je sjajno. Bila sam arogantna. Bila sam znatiželjna. Bila sam pametna. I palila me ideja da me neko plaća za s-ks s odraslim muškarcima koji su o tome znali više od mojih vršnjaka.

Rekla sam svima, osim svojim roditeljima

Deceniju kasnije odlučila sam da ispričam svoju priču. I ispričala sam je svakome. Gnjavila sam ljude po barovima, avionima, momke s kojima sam izlazila. Napisala sam članak. Jednostavno nisam mogla da prestanem da govorim o tome. Nije se dogodilo ništa loše. Razjarena masa koju sam toliko jasno videla u svojim noćnim morama nije se nikad materijalizovala.

Jedini ljudi kojima nisam rekla za svoju prošlost bili su moji roditelji. Nisam znala kako bih im tačno to trebalo reći. Znala sam da bi moja majka namerno pogrešno shvatila moj izbor, ali bi se na kraju s njim pomirila. Bojala sam se kako bi to otkrivenje uništilu moju vezu s ocem. Na kraju su, naravno, oboje saznali i to zahvaljujući internetu.

Tata mi je bio specijalac i služio je u tri rata

Otac mi je bio specijalac (član američkih Zelenih beretki, jedne od najelitnijih vojnih službi na svetu). Služio je u Dominikanskoj Republici, dve ture u Vijetnamu i u Zalivskom ratu. Nagledao se borbi. Samog sebe naziva nezavisnim, iako veruje većini vesti koje vidi na “Foksu”. Teško ga je etiketirati. Principijelan je. Napraviće ispravnu stvar čak i kad mu to neće odgovarati.

Takva sam i ja. U tom pogledu delimo slične stavove i vrednosti, iako su nas oblikovala radikalno različita životna iskustva. Oboje smo odbili prilike jer nismo bili spremni da kompromitujemo svoj integritet, kako mi sami to definišemo.

Tata i ja smo jako, jako slični

Oboje prelazimo na crveno kad nema gužve, jer se vodimo za time da nam semafor neće diktirati kako ćemo živeti. U svim mojim svađama s učiteljima, profesorima, referentima mogao je da vidi da se trdoglavo borim za ono što bi trebalo da bude, protiv inercije stvari koje jesu.

Uprkos tome što se nije uvek slagao sa mnom, bio je na mojoj strani. Čak i kasnije, kad smo si dobacivali politizirane uvrede, prepoznao bi deo sebe u meni. Oboje smo u sebi nosimo zdravu dozu stava “j*bi se i gledaj ovo”.

Bojala sam se da mu kažem da sam bila prostitutka jer je bio odličan tata. Nisam htela da pomisli kako je jedna stvar povezana s drugom. Nisam htela da ga opterećujem sa svojom sebičnom tajnom, jer sam se bojala da bi ga ideja da mu je ćerka bila prostitutka slomila.

Tata je za moju prostituciju saznao preko interneta

Pojavila sam se kod kuće. Imala sam ključ, ali sam svejedno pozvonila. Tata je otvorio vrata. “Pretpostavljam da želiš da razgovaraš”, rekao je. Bio je odsečan, probijao se kroz mnoštvo osećaja. Ponudio mi je piće. Bilo je dva popodne i oboje smo popili nešto.

Bila sam uverena kako bi lakše prihvatio da sam ubila nekoga, nego da sam kurva. Nisam znala šta da očekujem. Moj otac sa svojom majkom i sestrama nije razgovarao 20 godina, zbog svađe koju još ni danas u potpunosti ne razumem. Znala sam da i meni može da se dogodi isto.

Pričali smo satima o svemu i svačemu

Razgovarali smo satima, ali ni u jednom trenutko se nismo direktno referirali na moju prostituciju. Pripio se i pretvorio u šarmantnog lika kakav obično postaje na zabavama.

Pričao mi je o svom ratu s vevericama. Lamentirali smo o daljim rođacima i razgovarali o svojim političkim uverenjima. Ipak, između je ugurao nekoliko stvari koje su mi bile jako važne. Rekao mi je da se ponosi mnome i da uvek, bez obzira na sve, mogu da se vratim kući.

Tata me ne mrzi, voli me jednako kao i pre

Videla sam da nije bio ljut. Brinuo se za mene jednako kao što je to radio oduvek. “Žao mi je što si ista kao ja. Život je za trdoglavce poput nas težak”, rekao je. Moj otac se borio u tri rata. Ubijao je ljude sopstvenim rukama, a ja sam imala s-ks sa strancima za novac. Oboje smo se nagledali stvari. Nikome od nas nije posebno stalo do detalja, ali verujemo kako su stvari bile intenzivne.

Praznici, koje sam provela sa svojom porodicom, došli su i prošli ubrzo posle tog razgovora. Sve vreme sam zadržavala dah. Niko nije imao pitanja. Život ide dalje, a moji s-ksualni izbori od pred deset godina jednostavno nisu toliko važni. Postojale su poslovne prilike o kojima je trebalo razgovarati, venčanja koja je trebalo planirati, dogovori za lov i rođaci kojima se trebalo rugati. Udahnula sam.

Moj otac mi je nedavno napisao ovo: “Uradila si stvari za koje bih voleo da ih nisi uradila. Uradila si stvari kojima se ekstemno ponosim. I tako bi to, zapravo, i trebalo da bude. Kad dete odraste postaje samostalna osoba. Donosi sopstvene odluke. Nikad ti ne bih govorio kako da živiš svoj život. Nemam pravo na to. Nadam se da sam te vaspitao tako da svoja mišljenja važeš iskreno i da svoje odluke donosiš s jasnoćom svrhe.”

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *