Radio sam kao obični maser, a onda me je jedna devojka dočekala GOLA na stolu! Od tada se bavim OVIM ZANIMANJEM

Podeli:

Moje erotske masaže su spas za žene kojima fali s-ks u braku ili im prosto treba avantura.

Oglase sa erotskim masažama danas možete sresti na svakom koraku, a uvek raspaljuju maštu, čak i u ovo vreme kada se p-rnići mogu naći jednim klikom. Uglavnom su žene te koje ih nude, ali ja sam muškarac koji nudi to zadovoljstvo lepšem polu i ovo je moje iskustvo.

Imam radno iskustvo od nekoliko godina. Počeo sam kao obični maser, a onda mi se sve češće dešavalo da i žene i devojke traže “srećnu završnicu”. To mi je prva zatražila jedna devojka. Imala je 22 godine. Dogovorili smo standardnu masažu i ostavio sam je u sobi da se skine i pokrije peškirom. Kada sam se vratio, zatekao sam je na stolu za masažu, potpuno golu. Bio sam iznenađen jer mi je to bilo prvo iskustvo te vrste. Kada je videla moje iznenađenje, rekla mi je da voli masažu bez peškira. Zamolio sam je da se okrene na stomak i ipak pokrije zadnjicu peškirom, što je uradila ali je na pola masaže počela da se uvija i stenje. Uzbuđem, prihvatio sam njenu igru.

 

Dodirivao sam je svuda, ali bez prelaska na zadovoljavanje. Ta naša igrica trajala je pola sata a onda se okrenula na leđa. Prekrivač na stolu bio je sasvim mokar na delu gde su joj bili intimni delovi. Videlo se da je na korak od orgazma i bio sam ubeđen da želi s-ks. Pravi s-ks. I bio sam sasvim spreman da joj ga priuštim. Međutim, rekla mi je da želi da je zadovoljim rukom, na šta sam podjednako rado pristao. Otišla je sa velikim osmehom, a na stolu mi je ostavila napojnicu o kakvoj do tada nisam ni sanjao.

Tako je počela moja karijera. Mnoge žene različitih godina i različitih tipova tela dolazile su kod mene na masažu. Sećam se žene po imenu Kejti. Tada je imala 34 godine i došla je zbog bolova u leđima. Mnogo puta je dolazila na standardne masaže pa smo ušli u priču. Ispostavilo se da nije zadovoljna s-ksom koji ima sa svojim dečkom. Jednom smo dogovorili masažu od 90 minuta. Kako je vreme prolazilo, uviđao sam da ona sve više uživa. U jednom trenutku mi se izvinila i pitala da li sme da masturbira. Rekao sam joj da ću joj ja rado pomoći. Rekla mi je da se ja usredsredim na njene grudi dok će se ona pobrinuti za ostalo. I uskoro je usledio njen orgazam koji je odjeknuo kao bomba.

Bila je tu još jedna žena, imala je 39 godina i dvoje dece i bila je hronično nezadovoljna s-ksom sa svojim mužem, koji je smatrao da je dovoljno da samo ubaci penis u nju i da je to to. Ponudio sam joj svoje usluge, ali se ona nećkala. Posle još nekoliko masaža, pristala je da isproba i moje druge tehničke mogućnosti. Nakon masaže u trajanju od dva sata, ispustila je iz sebe urlik koji je očigledno godinama čuvala u sebi.

 

Imam još mnogo sličnih priča i iz svih njih može se naučiti da ovakve masaže mogu mnogo da doprinesu braku. Zapravo, jedna moja klijentkinja ispričala mi je da je čak i njen muž rekao prijateljima da ju je “maser pripremio za najbolji s-ks koji su ikad imali u braku”. “Ne znam koju to magiju proizvodi taj maser, ali znam da svake večeri kada dođe od njega, skoči na mene kao divlja zver” – rekao je njen muž.

(yourtango.com)

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *