Rešila sam da preokrenem svoj život i imala s-ks svakog dana godinu dana

Podeli:

Pre tri godine imala sam s-ks svakog dana i to je trajalo godinu dana. I da odmah preduhitrim vaša pitanja – ne, to nije bilo sa 365 različitih muškaraca, već samo sa jednim – mojim suprugom. I da, čak i kada sam imala menstruaciju. I nemam pojma šta su moja deca radila dok sam ja imala s-ks. I na kraju, ne, nisam to radila da bih sačuvala brak, već da bih sačuvala sebe.

Ubrzo nakon što sam se porodila po treći put, sećam se da sam izlazila iz kade, ugledala sebe u ogledalu i zapitala se: ”Šta će moja mama u kupatilu?” Od tog trenutka, nisam dozvoljavala sebi da budem gola. Gasila sam svetla tokom s-ksa, odećom krila stomak i grudi i čekala muža da izađe iz sobe da bih se presvukla.

Kako su godine prolazile, odsustvo mog nagog tela počelo je da me zabrinjava. Da li je moj suprug Endi i dalje pamtio kako izgledam gola? Palo mi je na pamet da imamo s-ks svake večeri godinu dana nakon razgovora sa prijateljicom koja je isto to radila, svake noći.

Ideja o s-ksu svakodnevno godinu dana zvučala mi je odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi me naterala da gledam svoje nago telo svakog dana. Čaršavi će se sigurno u nekom trenutku pomeriti i svetla će ostati upaljena, zar ne? Endi je, kao i što sam očekivala, odmah pristao i cele godine, osim kada su nas putovanja stomačni virus razdvajali, smo imali s-ks.

Početak je bio težak. Pomisao da svake večeri moram da imam s-ks pre spavanja, a pre toga sam ceo dan radila i borila se sa troje dece, me je jako opterećivala. Želela sam da se samo izvalim na krevet, jedem pahuljice i gledam TV. Ali kako su meseci prolazili, počela sam da se radujem tome. s-ks je postao više od s-ksa i neka posebna osećanja su se probudila. Bili smo romantičniji, više smo se dodirivali i svakog jutra strasno ljubili pre odlaska na posao. Naša veza je postala jača i bolja jer je pod čaršavima sve cvetalo.

Ponovo sam uživala u s-ksu i u svom telu i konačno sam prestala da skrivam svoje fizičke nedostatke i oberučke ih prihvatila. Po prvi put, bila sam opterećenija time da s-ks bude bolji, nego da li mi stomak iz tog ugla izgleda manje.

Posle godinu dana, prestala sam potpuno da nosim odeću. Opušteno sam šetala gola do kupatila, pravila ručak u donjem vešu. Veza sa mojim suprugom i mojim telom promenila se na neverovatan način.

Sada, nakon tri godine, i dalje imamo s-ks svako veče. Oh bože, šalim se, naravno da ne!

Iz svega ovoga naučili smo koliko s-ksa nam treba da bismo bili srećni u braku i da nije nikakav smak sveta ako prođe dve nedelje bez s-ksa. Naučila sam da sam bolja supruga, bolja majka i bolja žena onda kada sam sigurna u sebe i osećam se dobro u svojoj koži. Redovan s-ks ne čini brak otp-rnim na razvod ili imunim na neverstvo, ali pomaže mi da dobijem više samopouzdanja.

I za kraj, nikada se nije radilo o tome da me neko želi, već da želim samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana s-ksa da bih to shvatila.

Lepota i zdravlje

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *