Spavala sam s profesorom, on je imao 40, a ja tek 17 godina

Podeli:

Veza im je počela nevinim razgovorima u školi, ali onda su se napili zajedno i pao je s-ks – koji se nastavio godinama. Ovo je ispovest o jednoj zabranjenoj ljubavi.

Poput mnogih srednjoškolki, Moli Vilovs se zaljubila u svog profesora. Ali, nije ostalo na pukom maštanju – spavala je s njime, mnogo puta, godinama…

Moli je imala 17, a profesor 40 godina kada je započela veza.

“Tog dana profesor je poveo mene i još par kolega u njegovu kancelariju. Konsultacije oko nastave pretvorile su se u razuzdanu zabavu, pili smo, pušili travu, još pili… Odjednom smo ostali sami, samo on i ja na kauču. Opijeni svime što smo konzumirali prepustili smo se strastima. Bio je to tek početak jer su naša druženja bivala sve češća, ponekad i opasna. Umeli smo da igramo bocu istine u kancelariji direktora, a dolazio je i na moje kućne žurke nakon kojih bi ostao da prespava.

Sprijateljila sam se sa njegovim malim sinovima, a upoznala sam mu i majku. Jedne noći smo se previše zaneli i ulovio nas je policajac u automobilu. Kaznio ga je za vožnju u pijanom stanju, a vest je završila i u novinama.

Ja našu vezu nisam skrivala od porodice i prijatelja. Upoznao je mog oca i moju majku. Tati je bio simpatičan, ali je mama bila protiv, govorila je da izgleda kao neki opasan tip. Prijatelji su imali različita mišljenja – nekima je naša ljubav bila slatka i očaravajuća, dok su se drugi “zgražavali”. Meni je bilo lepo, znala sam koliko je hrabrosti trebalo da nas dvoje izađemo u javnost.

Jedne večeri, nakon s-ksa, pitao me je da li sam gledala film Menhetn. Tada sam imala 20 godina i naravno da ga nisam gledala. Pustio ga je. U filmu Vudi Alen glumi nastranog ujaka koji ima aferu sa 17-godišnjom devojkom. Upoznaje je sa svojim prijateljima i kaže kako je stariji od njenog oca. Na kraju Vudijev lik pušta devojku da istraži šta još život nudi i ona odlazi od njega.

Sećam se da sam se sva naježila nakon što smo pogledali taj film. Tada nisam znala zašto sam se osećala toliko loše, ali sada, deseti godina kasnije, znam – ja sam njemu bila samo prolazna avantura, igračka kojom je lečio svoju krizu srednjih godina. Shvatila sam kako je i gledanje Menhetna bila svojevrsna igra. Ja sam za njega bila igra. Ali i nakon toga, naš odnos se nastavio.

Na poslednjoj godini fakulteta, profesor me je uverio da učestvujem na jednom seminaru, trebalo je pročitati knjigu od preko hiljadu stranica, ali ja to nisam uspela jer sam vreme provodila sa njim.

Tog trenutka je počelo “hlađenje” – bližili su se rokovi, trebalo je diplomirati, a pomisao na to da će me “on” ocenjivati bila je previše za mene. Igra s njim mi se više nije činila toliko zabavnom. Morala sam prekinuti tu farsu. Budući da smo oboje bili nesređenih osećanja, prekid nije nastupio trenutno, još smo se viđali neko vreme, opijali se i imali s-ks.

Onda se jednog dana odselio, kao i ja. Napokon smo živeli dovoljno daleko da možemo da okrenemo novu stranicu u svojim životima. Iz svega toga sam naučila kako igra s-ksa i moći zna da bude zabavna, ako srce i ego držite pod kontrolom”.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *