Spavala sam sa dečkom koji ima MIKROPENIS! Evo kako je to tačno izgledalo!

Podeli:

Naučnici kažu da je prosečan penis dugačak od 12 do 16 centimetara. Naravno, ima mnogo varijacija u veličini, a ja sam naišla na vlasnika verovatno najmanjeg penisa na svetu.

Naravno, nisam ga izmerila (iako sam to jako želela), ali u erekciji je bio dugačak kao moj palac. Dakle, oko pet centimetara.

 

PRVI ŠOK

Dugo smo izlazili i baš mi se dopadao, pa sam jedva čekala da stignemo do spavaće sobe. Akcija se odvijala u gotovo mrklom mraku, ali čak i tada, kada se skinuo, bilo mi je jasno da će ovaj s-ks biti drugačiji od svega na šta sam navikla. Ipak, rešila sam da ne odustajem.

 

DA LI JE UŠAO?

Ovo je najgora stvar koju možete da pitate tipa sa mikropenisom, i jedva sam se suzdržavala i tada, a i svaki naredni put da ga to ne pitam (i da, imali smo više od jednog s-ksa). Zaista u većini slučajeva nisam imala pojma da li je akcija krenula ili se još zagrevamo. Ubijala sam se radeći Kegelove vežbe, radila sam ih čak i za vreme s-ksa, ali zaista uglavnom nisam osećala baš ništa.

 

IMA POZA KOJE SU MALO BOLJE…

…ali naravno, ni u jednoj neće biti odlično. Ipak, u misionarskoj je baš, baš loše. Nekada sam umela da ga osetim u dogi pozi, koje sam se ipak najviše plašila jer sam tad stvarno osećala potrebu da ga pitam da li je ušao.

POSTALA SAM MAJSTOR ZA DUBOKO GRLO

A ko i ne bi sa tolišnim penisom? To nisam mogla da izvedem ni sa jednim drugim dečkom, tako da smo u tome oboje uživali.

 

UŽIVALA SAM I U ANALNOM s-ksU

To je zapravo bila poza gde sam mogla da računam na neko uživanje. Pre njega, svaki pokušaj analnog s-ksa bio mi je bolan, a sa njim sam osećala samo uživanje, bez trunke bola!

 

PO PRVI PUT SAM UŽIVALA U ORALNOM s-ksU

Potpuna je istina glasina da momci sa malim penisom pružaju najbolji oralni s-ks.

 

(bustle.com)

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *