ŠTA SA MNOM NIJE U REDU: Imam 28 godina, nevin sam i uživam da me devojke ponižavaju

Podeli:

Ispovest ovog mladića čita se u dahu.

Njegov problem nije samo odsustvo s-ksualnog iskustva, nego ima veće posledice na psihu.

Ako imate savet za ovog Jagodinca, ne ustručavajte se. Pomozimo mu.

U martu sam napunio 28 godina i još sam nevin. I ne samo da sam nevin, nego nikada nisam poljubio devojku. Razvio sam fetiš od odbijanja žena.

Ono što me je u ranoj mladosti odvlačilo u depresiju danas mi pričinjava zadovoljstvo. Navikao na svakakva poniženja od strane žena, danas uživam da im prilazim gde god ih ugledam, u kafiću, prodavnici, na ulici, gotovo lišen lišen ambicije da s nekom ostvarim bilo kakav odnos. Svi se šale na moj račun zbog toga.

U srednjoj školi sam imao devojku, s kojom sam se samo držao za ruke. Nije želela da se ljubimo, a posle sam saznao da su je je*ali skoro svi moji drugari iz razreda u vreme kad smo mi bili zajedno. Od toga je verovatno sve počelo. Bilo mi je klrivo, ali nisam je omrznuo. Nisam as-ksualan. Onanišem redovno. I postao sam veliki p-rnofil.

Znam da moje ponašanje nije normalno. Bio sam u domu zdravlja kod psihologa, ali mi je on “pomogao” tako što mi je rekao da će se prava devojka pojaviti. I da je tako, ja ne znam da li bih želeo da imam odnos sa njom.

DUD/Foto:pixabay.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *