STARIJI, ISKUSAN I NEZABORAVAN: Osetila sam toplu tečnost u sebi kako se razliva i ispunjava me!

Podeli:

Negde pred moj 19 ti rođendan, posle mature sam počela da radim kod bračnog para pedesetih godina kao kućna pomoćnica da bi skupila novac za neko kakvo takvo letovanje.

To su bili ljudi koji su držali do sebe, oboje su lepo izgledali, i on i ona, i kako sam primetila živeli su slobodne živote, svako od njih je imao običaj da izlazi sam ili dovodi neko svoje društvo. I pored svega bili su korektni i od njega nikad nisam dobila nekakvu ponudu za s-x ilki nabacivanje, kakvo devojke u mom položaju k pomoćnice mogu da dobiju.

Možda sam sebe tešila jer sam bila ubeđena da se ne sviđam muškarcima onako kako im se dopadaju vitke i lepo građene devojke. Iako nisam bila debela, smatrala sam da sam previsoka i da imam prevelike bokove, zadnjicu i grudi i debele noge. Nisam se sebi sviđala a ni sa momcima mi baš nije išlo.

Sa mojih 19 svega tri veze, dve sa poljupcima i držanjem za ruku i jedna sa jedva tri traljava s-xa sa dečkom godinu dana starijim. Jedno veče je moj domaćin, da ne kažem gazda, došao oko 19 sati sa jednom prezgodnom damom četrdesetig godina i popeli su se na sprat u dnevnu sobu. On nije znao da sam ja ostala da ispeglam gomilu veša koji sam nosila i slagala u garderober. Njih dvoje su ćaskali i čula sam uskoro zvuk poljubaca i njenih uzdaha.

Zatvorila sam se u garderober i prestala da dišem. Sama prostorija za garderobu je imala vrata na hodniku kao i na spavaćoj sobi, drvena rešetkasta kroz koja se u sobi videlo sve jer je jedna zidna lampa bila upaljena a ja sam na vreme stigla da ugasim svetlo u samoj garderobi. Njih dvoje su počeli da se svlače, ljubili su se i onako goli su legli na krevet. Ona je bila prezgodna, male grudi uzan struk, kao izvajana!

Skenjala sam se! Njega sam viđala svaki dan ali je jako dobro izgledao bez odeće. Onako u boksericama. Ona se vidno uzbuđena spustila do njegovog …. izvadila ga uzela ga u usta. Bio je prilično velik i pomislila sam da mi ne bi bilo dobro od njega da uđe u mene! Videla sam kako on uživa u ovome dok mu ona puši, a on je drži za kosu. To je trajalo… a onda je ona sela na njega i počela da se nabija uz glasne uzdahe.

On je držao za dupe obema rukama i pratio njen ritam..Posle nekog vremena se ona namestila a on je ušao otpozadi. Ovo je bilo žestoko, nabijao se u nju iz sve snage ona je glasno uživala, ponekad je snažno pljsnuvši po guzi. Prvo je držao za bokove a onda desnom rukom uhvatio za kosu i malo trgao, što njoj nije smetalo. Držao ju je za kosu i nabijao se u nju! Čulo se ritmičko lupanje tela o telo i uzdisanje. Sledeća poza je bila sa strane, pa klasična, naravno meni najdraža. Napalila sam se gledajući ih, ona je podigla noge dok se on zarivao, ljubio je po vratu i levom rukom joj mesio grudi. Ona ga je milovala svuda i tražila njegove usne. Mahinalno sam raskopčala farmerice i gurnula ruku dole i počela da se mazim zamišljajući sebe na njenom mestu.. ne znam koliko je trajalo dok on nije svršio ne vadeći …još su se ljubili i onda su ustali. Uplašila sam se da će on da krene po čiste bade mantile ili velike peškire, ali su oboje nestali put kupatila. Uspela sam da se izvučem i izađem iz stana dok su se oni tuširali…
Otad je prošlo skoro mesec dana, ista rutina, posao i uglavnom korektan odnos njih dvoje prema meni i obratno. Jedno popodne sam sređivala dnevnu sobu i spremala se da posle toga idem kući, kada je on naišao nešto ranije i doneo pune kese iz prodavnice. Uzela sam to i smestila što u ostavu a što u frižider. Rekao mi je da napravim nes ..i sebi ako želim

. Pitao me je jel imam dečka i kad sam rekal da nemam rekao je kao lepa devojka kao ja nema dečka, Rekla sam da ne mislim da sam lepa, na šta je on kazao da nije tako , da se “skockam i izađem na ulicu pa ću da vidim”. A iovako u duksu i farmericama.. Sela sam malo, ispijala nes kafu i ćaskala sa njim,. Rekao mi je da je “gazdarica” otišla kod majke i neće dolaziti do sutra i da ako želim mogu ostati slobodno, kao u svom domu. Videla sam na šta cilja i rekla sam da moram kući. OK. Izvini…to je što sam čula ali sam u sebi želela da me još jednom “zamoli” da prespavam. ..kad sam krenula ka vratima on je ustao i uhvatio me za ruku. “Stvarno ideš”…a kao da je neko drugi rekao a ne ja odgovorila sam “ne ne idem” i tad me je privukao uz sebe i poljubio, vodeći em ka spavaćoj sobi. Takav poljubac nisam osetila nikada! Ljubio me je dugo, i osetila sam da mi skida duks, u čemu sam mu pomogla, ostavši u brusu. Svukao je košulju i nastavio je da me ljubi po vratu, ramenima..rekao mi je da legnem. Poslušala sam, legla na krevet na leđa. Otkopčao mi je kaiš i farmerice i svukao ih zajedno sa čarapama. Odbacio je svoje pantalone i ostao u boksericama, legao preko mene mene i nastavio sa poljupcima, spuštajući se do mojih grudi koje je oslobodio brusa, “mmm kolike su.” mrmljao je dok mi je grickao bradavice i gnječio sise. Lagano se spustio dole, preko mog pupka, svukao mi gaćice i počeo da me liže. Odlepila sam od miline! Malo me je bilo blam, radim ceo dan nisam se istuširala, ali njemu to nije smetalo, on se naslađivao..osećala sam kako mi gura jezik, pa prst, pa dva prsta, pa prst u guzu…i strahovito me lepo liže, kako mi liže guzu. Izluđivala sam.

Ljubio mi je butine, kolena, vraćao se ponovo na grudi, vrat i još jednom dole.. Podigao se i pitao me jesam nekad pušila. rekla sam da nisam, ali sam htela da probam. On je smakao bokserice i tek sad sam videla kako je velik i debeo, ali sam ga uzela u ruku pa u usta, mada sam samo vrh mogla da uzmem…prijalo mu je osećala sam a ja sam se trudila da ispadne što bolje, da i ja njemu priredim uživanje. Nije se nabijao, već je mirno užvao Ustao je položio me na leđa. Raširio mi je noge i lagano ušao, po malo, dok nije ušao ceo. Bolelo me je prvo jako pa malo slabije, i uživala sam. Posle mi je u šali rekao da sam se čula na ulici kako sam bila glasna. Jebao me je sve brže i brže, ljubeći me po vratu, pritiskajući na svoje grudi i gnječeći moje jednom slobodnom rukom. pokušavala sam da nadjem njegove usne..vrat, ugrizem za rame…nikad nisam tako uživala ispunjena tom veličinom i pod tim snažnim rukama koje čas stiskaju moje butine uz njegove, čas gnječe moje grudi čas mi mrse kosu. Ustao je i okrenuo me je da uđe otpozadi. setila sam se njegove ljubavnice i tog s-xa, malo se uplašila, ali je on ušao nežno, držeći me za bokove i nimalo nije bio grub. držao mi je ruke na ramenima, na bokovima, milovao mi grudi, stomak….uzela sam ga za ruku i zagnjurila je u moju kosu..želela sam da vidim kao to izgleda uz ovaj sladak bol u meni! Nije hteo da me uhvati za kosu nego ispod brade da sam ga ujela za ruku..Osećaća sam kako ubrzava i nabija se sve jače, stiskajući mi rukama guzove i pljeskajući me po njima.izluđivala sam…nisam imala pojma koliko je trajalo, opet sam bila pod njim sa nogama i rukama oko njega. Rekao je da voli da svrši unutra..ma rekla sam da može gde god želi ..i rekao je dok mi je mrsio kosu da zna da sam ih gledala i da me otada želi! da je zamišljao ovo mesec dana.

Kako sam se lepo osećala!! Nije prestajao dugo … Osetila sam prvo žmarce niz kičmu i po celom telu i navalu adrenalina i snage da sam ga bukvalno stegla rukama i nogama i počela da se nabijam na njegov klip iz sve snage. Osetila sam toplu tečnost u sebi kako se razliva i ispunjava me. Kad je prestalo znala sam da smo imali zajedničku završnicu i da je ustvari ovo moj prvi pravi s-x..dugo smo se ljubili i kako mi je i predložio ostala sam da prespavam…rekla sam mu da može da me ima kad god želi i da slobodno bude kao kad sam ga gledala sa njom..

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *