TRESLA SAM SE , GRCALA I TRAŽILA JOŠ: Ostavio me je tako raširenih nogu i krenuo da probada. Pokušao je polako, ali nije dugo izdržao i bio je čitav unutra!

Podeli:

Bila sam još uvek na poslu kada se javio… neko zanimljiv i intrigantan… porukom: „Šta radiš večeras? Mogli bismo se videti?“Nisam imala ništa važno niti neodložno, pa sam odgovorila: „Super! Kad i gde?“„Čim budeš slobodna, javi se. Čekam te u kafiću“Neočekivano, posao se odužio i zaista sam se zadržala znatno duže nego što je trebalo.


Nisam se javljala jer nisam ni znala kad ću završiti. Kad sam stigla kući, brzinski sam se istuširala, obukla i tek tad poslala poruku. Dok sam je pisala, pomislila sam kako me u stvari mrzi da idem i tih 10-tak minuta do kafića… baš sam bila umorna. Ipak, spremila sam se za izlazak… Bilo je leto, navukla sam laganu lepršavu dugu haljinu sa neobičnim brtelama koja je lepo isticala grudi i mogla da se nosi bez ičega ispod. Ipak sam obukla dobar brus bez brtela u želji dabudem krajnje pristojna. Stigla sam i da se lagano našminkam, krajnje prikaldno za lepo letnje veče… ono doba daa kada se smenjuju dan i noć… „Stižeš li?“ bila je poruka koja mi je stigla dok sam pokušala da ubedim sebe da digem guzicu sa troseda. „Evo…krećem. U stvari me mrzi da se podignem“ bio je moj iskren odgovor
„Ako nemaš ništa protiv, mogu da dođem i do tebe?“ Osmehnula sam se. Nadala sam se da će to predložiti… mada sam se pitala i da li je u redu? „Baš ti hvala na predlogu… ja sam se bojala da će zvučati nepristojno ako te pozovem“ i dalje sam bila iskrena.

„Znam zgradu ali kaži mi sprat i stan i tu sam za par minuta“
Uopšte nismo razgovarali… samo smo razmenjivali poruke i meni je to bilo smešno i zabavno. Nekako slatko, detinje…
Ubrzo je zazvonio interfon, otključala sam i otvorila vrata pre nego što je stigao da zazvoni.
„Ćao!“ rekao je dok je stajao skroz uz mene… bliže nego što je bilo uobičajeno. Nisam znala da li umišljem, ali sam imala utisak da se prijatna napetost osetila već tu. Izašli smo iz tesnog hodnika do sobe.. pa na terasu. Nije hteo kafu… pitao je da li imam vino. Donela sam najpre flašu i dok sam mu je pružala, ispratila sam mu pogled ispod naočara… završavao se na mojim grudima. Okrenula sam se da pođem po čaše i osetila da me pogled prati. Okrenula sam se na trenutak i pogledi su nam se sreli. Nasmejao se vragolasto.

Razgovor je takao glatko. Pričali smo o koječemu neobaveznom, svakodnevnom… U jednom trenutku je skinuo naočare i rekao: „Smetaju mi… ali kako ne vidim dobro sad moram da se približim“ i seo je ssvim do mene… pripijajući se. Spustio je ruku na moju nogu, razdvajala nas je samo tanka tkanina moje haljine. Lagano je počeo da povlači haljinu šapućući mi kako želi i da vidi i da opipa… Prolazila me je jeza… Premestili smo se na fotelju u dnevnoj sobi. Oboje. Sada je već slobodno istraživao ruama moje telo, spuštajući usne na moje. Najpre lagano, istraživački, a onda sve jače i strasnije. Spustio mi je brtele preko ramena i povukao haljinu na dole. Lagana tkanina je lako skliznula. Smakao mi je brus i izvukao sise napolje lagano ih ljubeći. Posvetio im se sasvim dok sam ga ja mazila po temenu u ljubila mu uho. „Hoćeš ti da vidiš i opipaš?“ pitao je između poljubaca i na moj potvrdan odgovor skinuo bermude. Majcu je skinuo ranije… nisam imala pojma kad. ku**c mu je bio potpuno spreman, tvrd kao kamen kada sam pružila ruku da ga opipam. I dalje se zabavljao sisama, ali nakon što sam mu dodirnula ku**c, spustio se šireći mi noge na naslon fotelje i bez ikakvog uvoda ispružio jezik i provukao ga po čitavoj pički. Kad je to ponovio zaječala sam.

Jezik mu je bio zategnut, nije se zadržavao, nije mazio njime, samo izazivao i raspaljivao vatru. „Želiš?“ pitao je vragolasto. „Daaaaaaa…“ otelo mi se bez kontrole nestrpljivo. Ostavio me je tako raširenih nogu i krenuo da probada. Pokušao je polako, ali nije dugo izdržao i bio je čitav unutra. Privlačila sam ga rukama, ljubili smo se ludački, strast nas je potpuno obuzela. „Uffffff… kako me dobro jebeš….“ otelo mi se. Zastao je: „Mmmm… predivno je.. ali ne govori mi to… Toliko sam napaljen da ću momentalno svršiti“ Privukla sam ga u zagrljaj zarivajući mu nokte u leđa u trenutku vrhunca. Tresla sam se, grcala i tražila još… „Jebi meeee… samo nemoj da prestaješ…“ ponavljala sam dok se on još malo uzdržavao a zatim počeo prazniti nabijajući se svom snagom i svom silinom svog neverovatno čvrstog kurca. Kad smo malo došli do daha, zajedno smo otišli do kupatila. Na nozi je još uvek imao jednu patiku, meni je brus i dalje bio zakačen na jednoj kopči i visio ispod sisa. Na svetlu je uočio tragove svojih zuba na jednoj sisi i ja tragove svojih noktiju na njegovim leđima. Raščupani, zarumenjeni, zadihani… nasmejani, zadovoljni. Seli smo opušteno u sobi, on je doneo vino sa terase, nastavili smo razgovor. U jednom momentu sam mu, bez uvoda, bilo kakve najeve ili pripreme… sela u krilo opkoračivši ga. Nisam proveravala, ali znala sam da mu je ku**c tvrd… što sam jako brzo osetila sa zadovoljstvom. Ljubili smo se, pridržavala sam se za njega i nabijala se lagano. Uf… kako je prijalo. Spustio mi je ruke na guzu da me što bolje namesti, što jače oseti… Ovog puta je uživanje potrajalo… Bilo je divno ne njagovom kurcu, on je šaputao kako je i njemu lepo…

Umorila sam se i on je to osetio. Ponudio je da se okrenem leđima prema njemu i nabijam se oslanjanjuući se na sto koji je bio ispred nas. Rukama je šetao od grudi do struka, usmeravajući me i pomažući mi da se nabijam. Kako je tek to prijalo! Posle je tražio da kleknem na trosed okrenuta prema zidu kako bi nastavio da me jebe od pozadi. Vrteo me je kao na ringišpilu… od pozadi, po strani, spreda… sve dok je imao snage… i dok je uspevao da se uzdrži. Svršio je klečeći ispred mene, sa mojim nogama na njegovim ramenima dok se svom preostalom snagom nabijao zakucavajući me za trosed. Moje orgazme niko nije brojao… kao ni modrice, ugrize i tragove noktiju.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *