TRESLA SAM SE KAO PRIKOPČANA NA STRUJU: Osećala sam kako me širi i puni i bilo je predivno.

Podeli:

Imam 32 godina, neudana sam i godinama nisam bila intimna sa muškarcem.Za to sam najviše krivila posao, ali kad malo bolje razmislim kriv je moj strah od vezivanja i slomljenog srca.

A zbog toga sam se bojala i s-ksa za jednu noć koji su mnogi nudili. No i ja sam čovek od krvi i mesa. Čežnja je u meni rasla i počela bih se paliti na razne muškarce…dovoljan je bio pogled na mušku ruku i ja bih se napalila.
Radim u jednoj poslovnici kao voditelj smene i kad sam druga smena ja zaključam a sa mnom uvek ostaje stražar. Bio je to momak od nekih 25 godina jako zgodan i prelep.Crnkokos prodornih smeđih očiju i razvijenog snaznog tela.

Uvek smo se šalili a moram priznati da me je strašno napaljivao, no to mu nikada nisam dala na znanje. Jedne večeri slučajno smo se dotakli rukama i tada je sve krenulo. Pogledao me onim svojim prodornim očima i privukao sebi. Duboko je disao i utisnuo strasan poljubac u moje usne.Ja sam se istog trena ovlažila, drhtala sam i gubila kontrolu nad sobom.

Otišli smo u direktorov ured.Jedva smo oboje disali od strasti.Stiskao je moju stražnjicu i sisu, dirao me po celom telu i počeo brzo skidati. Rukom je prošao mojim međunožjem i ja sam ciknula. Poseo me na sto i raširio noge. Skinuo mi je gaćice, jedino što sam još imala na sebi.

Čučnuo je i lagano vrhom jezika dodirnuo moj klitoris.”Aaaahhhh” uzdahnula sam i zatvorila oči. Jezik je nabio u moju mokru unutršnjost koja je gorila. Zatim je srednji prst polako počeo nabijati u moju već vrelu picu a jezikom je lizao moj klitoris..”Ah…ahhhhhhh…mmmmmmm…joojj..oh…jaoooooo!!!!!” zavrištala sam od ugode kakvu dugo nisam osetila.Celo telo mi se zgrčilo. Kad sam se smirila klekla sam pred njega i pomilovala njegovo međunožje koje je bilo tvrdo kao kamen. Otkopčala sam mu pantalone i iz njih je iskočio ogroman i tvrdi ku**c kakvog u životu nisam videla.

Polizala sam mu prvo glavić a onda celog.Zatim sam mu lizala jaja a vršcima prstiju milovala glavić.”Bože mili, lepši ku**c nisam videla.” rekla sam u zanosu dok sam ga strašno pušila.Drhtao je i uzdisao. Podigao me i odveo do stola. Jednu nogu mi je podigao na stol a drugom sam stajala na podu. “Predivna si” rekao mi je dok je zadivljeno gledao moju pičku koja je zjapila i sa čežnjom čekala da ga primi. Uzeo je u ruku svoj alat koji je bio zadivljujući i prvo glavićem dražao moj klitosris.”Misliš da ga možeš primiti?” upitao me.”Ohhh..Nadam se” jedva sam izgovorila.

Primako ga je rupi i počeo ga snažno gurati. “aaaajjjjjjj…aaaaaaaaaa….mmmmm…..ihhhh..iiihhh” stenjala sam…. Osećala sam kako me širi i puni i bilo je predivno. Kada je ušao do pola zavrteo je par puta kukovima, pa ga izvadio i opet snažno vratio. Uh trvdi i veći ku**c nisam imala nikada u sebi. Počeo ga je snažno i svom silinom nabijati u mene. I vrištala sam i plakala i stenjala i jecala…Ovako nešto JOŠ NIKADA NISAM DOŽIVELA.Jebao me snažno, strasno i vatreno.

Orgazmi su se redali jedni za drugim što nikada nisam verovala da može. “Ah!!!Ohhh! Aaaaaahhh!!!!!! Oh najbolji siiiiiiiii!” zavrištala sam. Bila sammokra od znoja i gorela sam. Tresla sam se kao prikopčana na struju. Uspela sam videti njegov ku**c koji je bio skroz vlaŽan. “Daj…samo nastavi..Tooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!” zavriŠtala sam u naletu još jednog orgazma koji me stresao.Gnječio je moje sise i sve teže disao. Uz glasan uzdah i uzvik istresao je spremu po mojoj guzi. Oboje smo duboko disali i smirivali se. Pogledala sam ga i bio je sav rumen i mokar od znaj.

Zagrlila sam ga i izljubila mu vrat i lice. ” Želim još….još…hoću opet” jedva dišući sam rekla i zgrabila njegov mlohav ku**c u ruku i počela ga drkati. I tako mlohav bio je ogroman. “Želim te jakooo” šapnula sam mu na uho i polegla ga na kauc. Lizala sam mu prsa i spustila usne na njegov ku**c koji se brzo probudio. Nasadila sam se na njega i počela mešati i vrteti kukovima.Zatim se pomicati napred nazad. Celo vreme isprekidano sam disala i uzdisala. Zatim sam počela jahati ga snažno i žestoko a on ga je još snažnije nabijao u mene i vrtio kukovima. Uh kako je bilo sjajno!!!!! Klonula sam na njegove grudi a on me podigao držeći ga još uvek u meni. Okrenuli smo se i on je legao na mene. Lagano ga je izvadio i lagano kliznuo unutra. Zatvorila sam oči i uživala u laganom i nježnom jebanju. Zatim je ubrzao a sa svakim njegovim žestokim ubodom sve sam jače vikala. Usporio je kada je osetio da mi se bliži vrhunac i ljubio je i lizao moje nabrekle bradavice. “Ah….oh…kako je…lepoooo…” prodahtala sam.Obilno je svršio po mojim sisama.
Bila sam ispunjena, sretna i smirena. Ovakav s-ks nisam imala nikada u životu!!! Baš nikada!
“Moramo ponoviti” rekla sam.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *