TUŽNA ISPOVEST: Zadovoljavao sam je oralno i u tim trenucima shvatio da me VARA – evo kako!

Podeli:

Teško poniženje!

Ima puno načina da saznate da vas devojka vara, a ni jedan od njih sasvim sigurno nije prijatan. Ali ono što se dogodilo jednom korisniku društvene mreže Redit zaista je bolno i ponižavajuće.

“Moja devojka (28) u poslednje vreme često se druži sa svojim prijateljem iz detinjstva. Nisam imao problema s tim, ali počela je da ostaje kod njega do uveče i nekad se vraća vrlo kasno.

Prošle nedelje ostala je kod njega na filmu i vratila se kući oko ponoći. Pozdravio sam je i ponašala se normalno, ali to se promenilo kad sam počeo da je zavodim nadajući se da ćemo imati s-ks.

Očajan muškarac

Foto: Profimedia/ilustracija

Rekla mi je da je umorna, nije raspoložena i slično, ali posle razmene poljubaca pristala je na s-ks. Pokušala je da me zaustavi u predigri ali ja sam insistirao i počeo oralno da je zadovoljavam.

Tu su stvari postale čudne – miris i ukus bili su poprilično čudni. U četiri godine veze sa barem dva oralna s-ksa nedeljno nikad nisam osetio ovakav ukus ili miris. Ukus je bio gorak i primetio sam da je i njoj bilo neprijatno. Miris nije bio uobičajeni miris njene vagine već je mirisala… drugačije. Da li je to znak da je imala s-ks sa drugim tipom? Šta da učinim?”, pitao je neimenovani 25-godišnjak na Reditu i obećao nastavak priče, koji je ubrzo i objavio.

“Dok sam danas čekao da se vrati od njega (opet), odlučio sam da proverim njen Fejsbuk i Džimejl, s obzirom na to da sam imao osećaj da se nešto događa. Našao sam nekoliko poruka na Fejsbuku i nekoliko mejlova koje su razmenili. Sve u svemu, vara me. Otkrio sam da su razmenili i tuce golišavih fotografija pre nego što je počela da odlazi kod njega. Takođe, pronašao sam nekoliko poruka na Fejsbuku koje su bile poprilično slikovite. Osim toga, saznao sam da je planirala da me ostavi i preseli se kod njega.

s-ksi lice

Foto: Profimedia/ilustracija

Kad sam se suočio s njom sa porukama i mejlovima, nastala je svađa sa puno psovanja i vikanja. Pitao sam je o onome o čemu sam pisao u prošloj objavi i počela je da se smeje, čime je praktično priznala da se sa njim s-ksala pre nego je došla kući. Ali ona tvrdi da je to bilo sa kondomom, u šta baš i ne verujem jer je na pilulama. Sad moram da se testiram i na polne bolesti. Bio sam poprilično zgađen, a još sam u šoku od svega ovoga i dao sam joj pola sata da pokupi svoja sr*nja i ode. Ako je verovati prijateljima, sad živi sa njim. Kao da je postala potpuno druga osoba u samo nekoliko nedelja”, napisao je mladić napomenuvši koliko mu je teško i zahvalio svima na savetima i podršci.

Srbija Danas/Foto: Profimedia

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *