Uhvatila mamu dok se s-ksa sa njenim dečkom, evo šta je uradila

Podeli:

Još uvek nikome nije to rekla, pa je potražila savet.

Ova devojka se istinski zaljubila i mislila je da je u srećnoj vezi, ali sasvim slučajno je uhvatila majku u krevetu sa njenim dečkom.

Potražila je savet od kolumnistkinje Didri, evo šta joj je onda odgovorila.

Draga Didri,

Uhvatila sam moju mamu i mog dečka u krevetu. Bili su potpuno zaokupljeni jedno drugim, a ja sam još uvek u prevelikom šoku da kažem bilo što.

Mislila sam da smo se dečko i ja baš dobro povezali. U vezi smo šest meseci. Ja imam 23 godine, a on 27. Brzo sam se zaljubila u njega i bila sam baš srećna.

Pre četiri meseca, primetila sam da se moja mama promenila. Počela je redovno da trenira i izgubila je dosta kilograma. Počela je da nosi kraće suknje i majice. Promenila je i frizuru i šminkala se više. Bila je nova žena.

Moj tata je nedavno slavio svoj 50. rođendan u obližnjem hotelu. Moja mama ima 45 i izgledala je odlično te večeri. Došao je i moj dečko i super smo se proveli.

Tata je puno popio pa smo ga mama i ja ostavile u gostinjskoj sobi jer je mama rekla da ne bi mogla da podnese njegovo hrkanje celu noć.

Popili smo još par pića, pričali još kratko i zatim svi otišli u krevet. Probudila sam se usred noći i videla da moj dečko nije u krevetu. Mislila sam da je otišao dole po čašu vode, pa sam krenula da vidim gde je.

Čula sam zvukove iz mamine sobe i otvorila lagano vrata. Moja mama i moj dečko su bili u krevetu zajedno i bilo je očito šta rade. Zavrtilo mi se u glavi i nisam mogla ništa da kažem. Samo sam se vratila u krevet.

Ostavio je mobilni kraj kreveta pa sam odlučila da proverim šta još radi. Poruke između njega i mame dokazale su mi da se njih dvoje viđaju već nedeljama.

Ispričala sam sve svojoj starijoj sestri i rekla je da je primetila da njih dvoje flertaju, ali da je mislila da to samo mama uživa u svom novom izgledu.

Ne mogu da verujem da su mi to uradili. Skrhana sam i zbog sebe i zbog mog oca. Njemu će slomiti srce kad sazna.

Didri odgovara:

Možda tvoj otac ne treba da sazna za to, pogotovo ako tvoja mama prestane sada da ga vara.

Reci svojoj mami da znaš što se dešava i da ćeš sve reći ocu ako ne prestane s tim odmah.

Ona može da izgubi brak, kao i da uništi svoj odnos sa tobom i upropasti celu porodicu.

Nadam se da će se stvarno potruditi da ti pokaže koliko joj je žao i da popravi vaš odnos. Možeš da imaš samo jednu mamu, ali molim te ostavi ovog dečka.

Autor: alo.rs/24sata.hr./Foto: Shutterstock

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *