‘Uhvatila sam vlastitu majku kako spava s mojim mužem. Radili su to godinama!’

Podeli:

TUŽNA PRIČA PREVARENE 26-GODIŠNJAKINJE

Majka dvoje djece, 26-godišnja Kylie iz Sheffielda u Velikoj Britaniji, još uvijek je u šoku nakon što je shvatila da joj je zaručnik spavao s njezinom vlastitom majkom, i ta je veza trajala godinama!

 

Kylie je upoznala svog zaručnika prije pet godina putem društvenih mreža, a prvi su se put vidjeli uživo kad je slavila svoj 21. rođendan u jednom pubu. Pet mjeseci kasnije počeli su živjeti zajedno.

No, nakon što je zatrudnjela, ponašanje zaručnika se promijenilo, propio se, svađao i pokazivao ljubomoru.

Kylie se obratila svojoj majci za pomoć i majka je počela redovito dolaziti u njezinu kuću, pomažući joj i umirujući je.

No, nekoliko sedmica nakon porođaja, Kylie je postala sumnjičava kad je zatekla svog zaručnika i majku kako zajedno gledaju p-rno film na DVD-u. Oni su se opravdavali da su slučajno stavili pogrešan DVD, ali sumnja se uvukla u Kylie, posebno kada je jednog dana ugledala poruku svog zaručnika na majčinom mobitelu, u kojoj je pisalo: “Večeras ću te”.

Tog dana, kada se vraćala kući, Kylie nije mogla ući jer je njegov ključ bio u bravi s unutarnje strane. Kad je napokon uspjela ući, njezina se majka tuširala, a zaručnik ju je dočekao u gaćama.

Majka joj je napokon priznala istinu tek dan nakon što je Kylie poštom od advokata dobila pisano priznanje svog zaručnika da je spavao s njezinom majkom četiri godine.

“Ne mogu vjerovati da je moja majka počinila takvu izdaju, a bila mi je najbolja prijateljica”, komentirala je Kylie…

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *