Ušao sam u nju kao brzi voz

Podeli:

Gospodja Ivona je bila lepo negovana dama u najboljim godinama. Duge, prelepe noge, otmeno ponašanje i skupa garderoba bilo je ono što je svakog muškarca teralo tri puta da razmisli pre nego što joj pridje.

 U to vreme, pokušavao sam da namaknem neku kintu prodavanjem kozmetike. Ja sam bio novajlija sa izvanrednim početnim uspesima i zahvaljujući tome jednog dana su mi saopštili da direktorka naše grupe želi lično da me upozna. Otišao sam do njene kancelarije, pokucao, otvorila mi je jedna starija gospodja, njena sekretarica i rekla mi da malo sačekam, direktorka će uskoro da me primi. Kroz zatvorena vrata čulo se da sa nekim poslovno razgovara.

Kad je razgovor utihnuo, otvorila je vrata i pozvala me da udjem.
Elegantna gospodja s prelepim pametnim očima i neverovatno lepim dugim nogama koje je ukusno upakovala u neku poslovnu s-xy suknjicu pokazala mi je fotelju i sela preko puta mene. Pričala je kako smo svi mi zapravo ravnopravni i kako je i ona nekada bila početnik, kako me je pozvala da mi pruži podršku i svaku vrstu pomoći. Gledao sam je u oči a njene noge su mi ipak ulazile u vidno polje i ozbiljno narušavale tok misli. Kao da je znala na kojim sam mukama, zadovoljno se smeškala i dalje pričala i pričala, ne znam o čemu i koliko ali nisam želeo da prestane. U jednom trenutku je zamahnula štapićem i rekla: dobro kolega, želim vam puno sreće u daljem radu i ne zaboravite da od mene možete dobiti svaku vrstu pomoći. To SVAKU je naročito naglasila. Pomislio sam na odredjenu vrstu koja bi mi trenutno najviše pomogla ali prećutao sam.

Prošlo je par meseci a ja sam se zaista potrudio da ponovo zaslužim njene pohvale. Novi poziv, ovog puta u restoran u kome su se okupili svi direktori sa svojim najboljim saradnicima. Ona i ja za istim stolom. Bila je ljubazna, kulturna i zabavna. Kad se društvo potpuno opustilo, zadovoljno ukusnom hranom i probranim vinima, muzika je zasvirala nešto za ples. Pogledao sam je, uzvratila je pogled i znao sam da želi. Plesao sam kao opijen u oblaku njenog parfema. U početku je držala distancu ali se uskoro pripila uz mene, skoro na granici pristojnosti. Da li haluciniram? Činilo mi se da osećam njene čvrste bradavice kako me bockaju kroz košulju. U jednom trenutku sam svojom nogom malo dublje zašao izmedju njenih nogu ali se pravila da nije primetila. Nakon plesa, uz vojnu muziku u glavi i uši za koje sam mislio da svi primećuju kako gore, nekako sam pogodio stolicu pored našeg stola. Ostatak večeri je protekao prijatno mada sam imao utisak da se ipak nešto desilo.

Već prekosutra, pozvala me je lično i rekla da ponovo imamo neku večeru ali ne toliko oficijelnu i da se potrudim da ne zakasnim. Dogovoreno mesto: parking pored reke. Odatle smo imali malo šetnje do broda na kome se nalazio restoran.
Bila je rana jesen. Sačekala me je u nekoj laganoj elegantnoj bundici. Pozdravili smo se kao kolege i krenuli polako ka brodu. Na njemu nije bilo nikog drugog iz naše firme osim nas. Rekla je kako joj je pre dve večeri bilo jako prijatno sa mnom i da je poželela da to ponovi. Izvinjava se što me nije pre toga pitala ali na osnovu svoje ženske intuicije misli da ću i ja uživati u ovoj večeri. Nakon par čaša dobrog crnog vina potpuno smo se opustili i počeli da pričamo o intimnijim temama. Pričala je o sebi, o svom mužu koji radi u inostranstvu, kako se nekad oseća jako usamljeno i kako, da nije ovog posla potpuno bi poludela.
Nakon odredjenog vremena, rekao sam joj da je šteta što ovde nema muzike za ples. Pogledala me je značajno i rekla:
– To bi sad već bio opasan ples!
– Zbog čega?
– Znaš ti. Ne pravi se naivan.
Ćutao sam.
– Šta misliš zbog čega sam te pozvala večeras? Dva dana sam sebe ubedjivala da smo kolege i da tako treba i da ostane ali ne vredi. Poželela sam te za vreme onog plesa i to do ovog trenutka ne prestaje. Samo se pojačava.
Mogao sam ponoviti njene reči jer sam isto osećao ali nije bilo potrebno. Čitala mi je iz očiju.
Dok je to pričala igrala se upaljačem u ruci.
– Vidiš li nešto neobično na ovom upaljaču?
– Ne.
Spustila ga je ispod stonjaka i bacila na pod.
– Pogledaj sad!
Pogledao sam je u oči i posle par trenutaka spustio se da podignem upaljač.
Kad sam dohvatio upaljač imao sam šta da vidim. Njene prelepe noge bile su raširene a ispod suknjice nije imala ništa! Zurio sam u prelepo friziranu pičkicu sa ridjim dlačicama. Prirodna ridjokosa!
Podigao sam se iznad stolnjaka. Njene usne su oblikovale neme reči:
– Želim te nemoguće!
Pozvao sam konobara, pomogao joj oko bunde i krenuli smo ka parkingu.
Hodali smo ćutke i čim smo prešli preko mostića uhvatio sam je za ruku. Odgovorila je stiskom.
Stigli smo do parkinga i ušli u auto. Nikog nije bilo u blizini. Bacili smo se jedno na drugo. Usne su se pronalazile kao dva izgubljena dela koja se ponovo spajaju a to je najavljivalo još ludje asocijacije. Raskopčao sam joj bundu, košuljicu i skinuo grudnjak, sve u jednom dahu. Grudi su joj bile male ali sa prelepim špicastim bradavicama. Dakle, nije mi se učinilo za vreme plesa. Kružio sam jezikom oko njih, ne dodirujući ih. Grejao sam ih toplim dahom a one su odgovarale još većim bubrenjem. Položila je glavu na sedište i tiho uzdisala. Pogledao sam joj lice okrenuto ka mesečini. Bila je prelepa i uživala.
Moje ruke su zaplesale duž njenih butina, podigle suknjicu i došle do prelepih širokih kukova, baš onakvih kakve sam najviše voleo.
Jedna ruka je napipala ridju vunicu i ispod nje otkrila pravo malo jezero. Bila je mokra, sluzava, mirisala na ženu kojoj se toliko jebe da ne može više da izdrži.
Začuo sam zvuke. Neko je dolazio na parking. Brzo smo se popravili i ona je sela za volan.
– Idemo kod tebe?
– Ne možemo, dete mi je kući.
– Gde ćemo?
– Negde, bilo gde … i što pre. Naći ćemo nešto.
Vozila je tražeći negde malo mraka za dvoje očajnih ljubavnika ali veliki grad je svuda bacao svoja svetla.
Najzad je na periferiji pronašla neko skretanje i šumicu koja je koliko-toliko zaklanjala od pogleda.
Izašla je iz automobila. Uhvatio sam je za ruku i doveo do haube koja je bila prijatno topla. Njena bunda se prostrla ispod njene prelepe guze. Grozničavo smo se ljubili dok mi je otkopčavala kaiš. Spustio sam se jezikom niz njen vrat, kao puž ostavio balavi trag oko njenih bradavica i nastavio dole do njene pičkice. Gladno sam uleteo usnama i jezikom u njenu pećinicu. Stresla se i počela da bunca. Lizao sam, ljubio, mljackao i pljuckao je dok je nisam čuo da izgovara:
– Jebi me!
Nastavio sam da je ližem i ljubim. Uhvatila me je za glavu i pogledala me u oči:
– JEBI MEEE!
Ne znam kako. Ušao sam u nju kao brzi voz i počeo da je nabijam. ku**c mi je bio čvrst kao čekić. Kovao je svoje zlato o njenoj unutrašnjosti.
– NE ŠTEDI ME! JEBI ME JAČE! JOŠ JAČEEE! TOOOOOOOO!
Razbijao sam gospodju Ivonu. Moju direktorku. Rasturao sam je nemilosrdno kao da je mrzim. A ona je krivila svoje prelepo lice. Menjala ga u bezbroj likova: kurva, svetica, osvetnica, vampirica … Osetio sam da mi dolazi. Hteo sam da ga izvadim.
– NEEE! NAPUNI ME! RAZJEBI ME! HOCU DA PLIVAM U TVOJOJ SPERMI! JEBIIIIIIII …. OOOOOOOOO …..
Prskao sam kao fontana u mojoj kurvici, gospodarici … mojoj Ivonici …
A nebo je bilo prepuno zvezda i najavljivalo sunčan dan.

Foto:pixabay.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *