USPALJENA SEKRETARICA

Podeli:

Nedavno sam se zaposlila u jednoj ozbiljnoj firmi. Ušla sam u uži izbor i na kraju sam dobila posao sekretarice. U sledećim sedmicama, upoznala sam sve kolege, i bio je tu jedan momak koji mi se manje – više dopadao.

Zapravo me je taj čovek i često nervirao i dobacivao mi, ali sa druge strane mi se to dopadalo i bila sam radoznala. On je imao oko 28 godina, imao je svoju malu kancelariju, već je tu nekoliko godina radio. Vremenom sam počela shvatati da imam veliki nagon i želju da vodim ljubav sa njim. Njegovo ime Jovan, ali su ga svi zvali Jasko.

Još više me palila činjenica, da je on bio veoma dobar ljubavnik. Tako su mi pričale nekoliko kolegica čije su prijateljice i poznanice imale s-ks sa njim. Jovan je bio veoma iskusan.

Počela sam da mastrubiram i da zamišljam sebi kako bi me on pritisnuo uz zid i naglo bi mi ga stavio, a zatim bi me izjebao dok ne svršim kao vulkan… Iznenadno jedno se veče nađem sama sa njim u firmi. Moja kolegica mi je predala još nekoliko dokumenata koje trebam odneti Jovanu da ispuni. I to je bila moja šansa.

Bilo je vrelo letnjo veče. Klima uređaj u firmi nije radio, a ja sam si otkopčala radnu košulju da moj dekolte još malo izviri. Uzela sam dokumente u ruku i donela ih Jovanu za stol.

Samo je hladno rekao «Hvala, možeš sada ići». Ali ja sam htela ostati tu noć. Najradije sa njim u krevetu. Privukla sam stolicu za njegov stol. On me nije primećivao. Nešto je kuckao za računarom.

Zatim sam proturila nogu ispod stola i počela da je trljam od njegovu. Lagano sam je strugala od njegovu nogu i upućivala se prema međunožju. On me je zbunjeno pogledao, i duboko udahnuo kao da se prepao.

Spustila sam nogu. Njemu je bilo sve jasno. Popela sam se na njegov radni sto i zažvaljila ga. Jovan je još uvek bio pomalo zbunjen ali dopala mu se mala igra. Sada sam već postajala vlažna. I pre toga sam bila napaljena i često zamišljala s-ks sa njim.

Skinula sam košulju, zatim grudnjak. On je sa mene skidao stvari kao što dete nestrpljivo otvara poklon. Počeo mi je gnječiti dojke. Na njegovim pantolama se jasno ocrtavala nadignuta kita. Spustila sam ruku dole u njegovo međunožje i počela sam je gnječiti i pipkati. On je skinuo svoju košulju, bio je pomalo oznojen, i mirisao je divno na neki muški parfem.

Jezikom sam se preko njegovih trbušnih mišića spuštala do međunožja. On je skinuo i bokserice, i izvirio je ukrutli veliki ku**c. Odmah sam ga uzela u ruku i počela ga nadrkivati.

Gurnula sam jovana i sišla sa stola. Skočila sam prema njemu i na koljenima sam mu ga pušila. Uzimala sam ga celog u usta i vadila. Bio je to fenomenalan osećaj. Bila sam konačno spremna da ga i primim. Jasko je kratko rukom svojom navlažio moju napaljenu pičkicu, protrljao je i postavio me je na sto tako da mi ga lakše može ugurati.

Malo po malo mi je njegov veliki ku**c ulazio u moju mačkicu. Počela sam da uzdahujem, zabacila sam glavu, osećaj je bio pomalo i neugodan. Onda sam se opustila i Jasko ga je sve brže i prže ubacivao. Osećala sam sreću, pomešane osećaje. Ali uspela sam se osloboditi svih ružnih osećaja i prepustila se njemu. Jebao me je tako nekoliko minuta. A onda je morao svršiti. Ponovo sam kleknula na kolena i jednom rukom sam mu ga stiskala i nadrkavala, a drugom rukom sam trljala svoju mačkicu.Počela sam da svršavam a i on je. U nekoliko mlazova je njegova sperma špricala po mom licu i po mojim grudima.

Sutradan me je već prestao zezati i dobacivati mi glupe komentare o mojoj guzi i grudima. Istina je dakle bila da je on bio dobar jebač, a imala sam prilike da se još mnogo puta u to uverim…

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *