Uzbuđuje me to što sa mnom varaju svoje žene

Podeli:

Naravno, uzbuđuje me to što sa mnom varaju svoje žene. Ali, da li je to jedini razlog što sam s njima?

Sa Tomom sam to radila zbog s-ksa. Konačno, s-ks, u 29. godini. Toliko sam dugo bila devica. Nisam kasnila sa gubljenjem nevinosti zato što sam pobožna ili zato što sam čekala pravog. To se jednostavno tako desilo. Sa Džekom sam vodila ljubav svuda. Na kuhinjskom stolu, na podu i naravno na krevetu.

Sa Džekom sam uživala zato što je živeo na trećem spratu. Nisam išla liftom, jer sam uživala u iščekivanju dok on ne otvori vrata. Volela sam da mi govori kako sam lepa, s-ksi, dobro obučena, za razliku od njegove žene, koja će, ma naravno, uskoro biti bivša.

Oženjeni muškarci nisu bili na vrhu liste kada sam maštala o ljubavi, vezama i s-ksu. Ali, tada sam bila zaljubljena u Froda iz “Gospodara prstenova”, pa to baš i nije neko merilo. Kasnije sam maštala o bračnom životu u nekoj kućici. Dakle, nisam baš patila za oženjenim muškarcima.

Dok sam trepnula, napunila sam 29. Važno je da napomenem da je moja porodica bila vrlo kruta u ophođenju. Grlili smo se kao roboti, uz ono neprijatno lupanje po leđima posle zagrljaja, jer je pokazivanje intimnosti bilo, valjda, sramota.

Kada sam počela da izlazim sa oženjenima, primetila sam da imam i perverznu radoznalost, kada su njihov život i porodica u pitanju. Ispitivala sam ih o braku, o njihovoj deci, ako ih imaju. Osećala sm se kao voajer kada govore o svojim suprugama i oni su mi pričali sve. Nekada im je bilo neprijatno, a nekada su jedva čekali da se otvore. Osećala sam se kao da im virim kroz zamagljeni prozor kuće. Oni su se vraćali svojim domovima, a ja sam ostajala sama.

Bilo mi je zanimljivo da ih zavodim i veze su bile vrlo intenzivne u početku, ali uskoro bi se sve pretvorilo u rutinu. Viđanje kada njima odgovara, obično u istoj hotelskoj sobi. Često bi se dešavalo da me izvređaju, uglavnom nehotice, kada osete grižu savesti zbog preljube.

Džek bi obično istrčao iz sobe posle s-ksa. Jednom sam ga fotografisala u gaćama, a on je ustao i viknuo da odmah izbrišem fotku iz telefona. Mislim da mu nije smetalo toliko što u rukama imam dokaz njegove prevare, nego zato što je imao višak sala na stomaku zbog brze hrane i manjka vežbanja.

Paralelno sam se viđala i sa Denom, koji se posle pola godine konačno razveo. Postao mi je neprivlačan: pio je od ranog jutra i izgledao je tužno i usamljeno. Prezalogajili smo, i kada smo krenuli prema spavaćoj sobi, već je bio toliko pijan da sam molila boga da samo zaspi. Progutao je pola “vijagre” i rekao mi: “Ne mogu baš sasvim da ga dignem.” Slagala sam da žurim na predavanja i pobegla odatle.

Veze sa oženjenim muškarcima su kao balon od sapunice: potpuno nesigurne, osuđene na četiri zida, sa vrlo retkim izlascima među svet. Da li su to veze bez budućnosti? Jesu, pa šta? Šta ako sada, posle svih tih iskustava, ne želim da se vežem za nekog na duže?

Kažu da su veze sa oženjenima ćorsokak. Da, jesu. Ali kada dođeš do kraja slepe ulice, ti možeš da kreneš nazad i tražiš nešto novo. To meni odgovara. Dakle, što se mene tiče, neka se vrati u sigurnost svog braka i njegovoj finoj ženici. Kao starom prijatelju.

Kada zaključam vrata za sobom, ja ostajem sama. Blagoslov. Jedino što primećujem je da mu se polako pojavljuju bore. I kada zaspim, uvek sam sama. Moji muškarci su noću sa svojim porodicama. Moj stan je njihovo sklonište i bekstvo.

Afera sa oženjenima je neka vrsta kontrolisanog parnterstva – postoji toplota i praznina, intimnost i distanca. Sada već osećam da počinjem da starim i moguće je da ću ostati sama. I da ću verovatno uvek biti “druga žena”. Što se mene tiče, ja nudim misteriju i drugačiji pristup ovom ukalupljenom svetu. Ja sam osvetljeni prozor u moru mraka.

expres

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *