VOLIM DA GA MOLIM DA MI DA: “Preklinjaću ga opet, jer znam šta me čeka.”

Podeli:

Slavišu sam prvi put videla u prodavnici u blizini moje zgrade. Visok, crn, sa onim šmekerskim osmehom koji kao da govori “menjam ih k’o čarape, vreme je za nove”. Naravno, kod mene je oduvek bilo da sam se ložila na te “igrače” iako sam znala da velike vajde i neke konkretne veze tu neće biti. 

Kako sam imala samo par stvari, propustio me je preko reda, ali dodao kako ću morati da mu se “odužim za uslugu”. Prihvatila sam njegovu igru i nastavila da flertujem, što mu je očigledno veoma imponovalo. Kasnije mi je rekao da mu je bilo veoma intrigantno što se nisam ponela kao neka šiparica, već mu parirala kada su forice u pitanju.

Ispostavilo se da živi u zgradi do moje, pa smo se dogovorili da sutradan dođe na “komšijsku kafu”. Bio je tačan u minut, a ni kada je došao nije gubio vreme. 

Osećala sam kako me guta poljupcima, a jezik je koristio toliko dobro, da nisam mogla da verujem. Nije bilo onog besomučnog palacanja u ustima, već “proždiranje” nastalo usled eksplozije s-ksualne energije. A onda je rekao:

– Hoću da me preklinješ.

Prvo nisam bila sigurna da sam dobro čula, ali je ubrzo ponovio. 

– Preklinji me, reci ‘molim te uzmi me, duboko’.

Imala sam neodoljivi poriv da se nasmejem, jer budimo realni, ja, Ana u životu nisam nikoga ni za šta preklinjala, a kamoli za s-ks. Ipak, nešto me je kopkalo, pa sam prihvatila tu njegovu igru. A tada… Znate ono kad kažu “vatromet u krevetu”, “doživela pomračenje svesti od orgazma” i slično, e pa ljudi moji to je i te kako moguće. 

Držao mi je ruke iznad glave, kao da su vezane, a ja sam se uvijala od čiste esktaze i zadovoljstva. Onda mi je umirio i kukove, ušao najdublje do tada, a orgazam koji sam doživela nikada neću zaboraviti. 

“Komšijske kafe” su nam postale sve učestalije, ali sam svaki put morala da ga preklinjem za s-ks. Ipak ono što smo oboje primetili jeste da su polako prešle i u pravo kafenisanje, praćeno razgovorom. Složili smo se da ćemo pokušati da budemo monogamni, i upustili smo se u vezu. 

I dalje doživljavam pomračenje svesti, a svaki put je sve intenzivnije. Samo kada pomislim na to, po malo ovlažim. Jedva čekam večeras, preklinjaću ga opet, jer znam šta me čeka.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *